H&M la Timisoara din septembrie

ce1_highres (Small)

Inca 4 magazine vor fi deschise in Romania de H & M Hennes & Mauritz AB, retailer-ul international de moda. Pe langa Bucuresti H&M va aduce moda si calitate la cel mai bun pret in alte 3 orase din Romania: Cluj, Timisoara si Constanta. 

Urmatoarele magazine se vor deschide in septembrie in Timisoara si Cluj, in centrele comerciale Iulius Mall din orasele respective. In noiembrie vor urma unitatile din Bucuresti, in Sun Plaza Shopping Center, si Constanta, in centrul comercial Maritimo Shopping Center.

“O data cu deschiderea noilor magazine, ne vom mari si echipa, urmand sa mai angajam pana la finele anului in jur de 100 de oameni. Vrem sa le oferim candidatilor nostri oportunitatea de a se alatura unei companii puternice din punct de vedere financiar, care se dezvolta rapid, unde au numeroase posibilitati de dezvoltare personala pentru a-si construi o cariera.” a declarat Carlos Duarte, manager pentru Romania al H&M.

Noile magazine vor include articole de zi cu zi cat si piese moderne pentru femei, articole de zi cu zi pentru barbati cat si colectii pentru copii si adolescenti. De asemenea consumatorii vor putea gasi aici si accesorii, lenjerie intima si colectii sport.

H&M, Hennes & Mauritz AB, a fost fondata in Suedia in 1947 si este listata la Bursa din Stockholm. Grupul H&M cuprinde peste 2.200 de magazine in 38 de tari. In 2010, numarul de angajati a atins 87.000.

Valentin Handro

 

 

 

 

yim H&M la Timisoara din septembriegmail H&M la Timisoara din septembriebookmark H&M la Timisoara din septembriedelicious H&M la Timisoara din septembriedigg H&M la Timisoara din septembriemyspace H&M la Timisoara din septembrieshare save 120 16 H&M la Timisoara din septembrie

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National