Alaturi de Sistem zeci de fani au dansat si cantat in ploaie la Timisoara. Galerie Foto

sistem2

In fata scenei din Piata Unirii cateva zeci de tineri au ramas sa urmareasca reprezentatia live a formatiei Sistem. Acestia nu s-au lasat speriati de furtuna cu fulgere si ploaia care a turnat cu galeta peste Timisoara. Dezgolitii pana la brau si fara sa le pese de vremea nefavorabila, tinerii au cantat alaturi de artisti preferati melodiile trupei. Combinatia dintre sunetele butoaielor si instrumentelor muzicale le-a dat la o parte din cei prezenti la concert curaj sa sara sub dusul rece al norilor si sa renunte a se feri de ploaie. Inainte de toate distractia a fost in prim plan.

La recitalul serii si-au adus aportul intr-o maniera suprarealista tunetele si fulgerarile de pe cer, insa amatorii de distractie nu s-au dat inapoi la a dansa in ploaie.  Desi pentru unii stropii reci au fost un factor descurajant, altora, din contra, le-a venit cheful de voie buna.

Cei fara umbrele sau care au cautat sa nu raceasca au stat la protectia oferita de terasele sau barurile din Piata Unirii. Restul s-au aflat in fata scenei, sub umbrele sau in ploaie si aplaudat fiecare piesa cantata de formatia favorita. Zoli, Robi, Cici, Phlo si Nashu au realizat un nou show de percutie impresionant, completat de vocea solistei Brigitta Balogh.

Valentin Handro

GALERIE FOTO:

yim Alaturi de Sistem zeci de fani au dansat si cantat in ploaie la Timisoara. Galerie Fotogmail Alaturi de Sistem zeci de fani au dansat si cantat in ploaie la Timisoara. Galerie Fotobookmark Alaturi de Sistem zeci de fani au dansat si cantat in ploaie la Timisoara. Galerie Fotodelicious Alaturi de Sistem zeci de fani au dansat si cantat in ploaie la Timisoara. Galerie Fotodigg Alaturi de Sistem zeci de fani au dansat si cantat in ploaie la Timisoara. Galerie Fotomyspace Alaturi de Sistem zeci de fani au dansat si cantat in ploaie la Timisoara. Galerie Fotoshare save 120 16 Alaturi de Sistem zeci de fani au dansat si cantat in ploaie la Timisoara. Galerie Foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National