ConectR, show exceptional in clubul Pantheon.Galerie Foto

IMG_5963 (Small)

O alta alegere pentru distractie la inceput de weekend a fost clubul Pantheon. Dupa ce au trecut ultimele ore ale zilei de vineri, pe scena outdoor din apropierea piscinei a avut ConectR un spectacol extraordinar.

Insotit de trupa sa de dansatori, solistul a facut supershow si a animat tot publicul. Repertoriul lui ConectR a inclus ultimul sau hit care sparge difuzoarele prin cluburi, Ring the alarm, dar a cantat si melodii mai vechi, printre care Fata de la tara, Burning love, dar si melodia de la Liberty Parade 2010, Free your mind.

Lumina discreta utilizata de vedeta si coregrafia au dat nota unei prestatii artistice de inalt nivel. La cateva melodi si-a adus aportul sunetul dat de chitara iscusit manuita de Razvan Matache. Muzica fara secrete si atmosfera aparte au adus multe dintre fane in delir, unele din fetele aflate in primele randuri nu s-au dat inapoi sa-l atinga pe solist.

Eugen Baletean 
 
GALERIE FOTO:
yim ConectR, show exceptional in clubul Pantheon.Galerie Fotogmail ConectR, show exceptional in clubul Pantheon.Galerie Fotobookmark ConectR, show exceptional in clubul Pantheon.Galerie Fotodelicious ConectR, show exceptional in clubul Pantheon.Galerie Fotodigg ConectR, show exceptional in clubul Pantheon.Galerie Fotomyspace ConectR, show exceptional in clubul Pantheon.Galerie Fotoshare save 120 16 ConectR, show exceptional in clubul Pantheon.Galerie Foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National