In pas de jazz cu Moddy Stuff la Mica Viena. Galerie Foto

img_6495

Organizat de Primaria Timisoara evenimentul Mica Viena a dedicat seara de duminica muzicii de jazz. Pe scena din Piata Unirii continua sa urce trupe consacrate. Dupa prestatia de sambata a naistului Madalin Luca, au evoluat in concert altii artistii. Iubitorii genului au urmarit Moody Stuff, una dintre formatiile cu cea mai valoroasa componenta in jazzul din Romania.

Moody Stuff s-a infiintat in 1997 si este una dintre trupele cu cea mai valoroasa formula din jazz-ul din Romania: Vera Belei- voce, Cristian Belei-chitara, Johnny Bota-bas, Sascha Bota-vioara, Lucian Nagy-saxofon, Octavian Claudiu-baterie si Ovidiu Andris la percutie. Acestia au intepretat timp de o ora, atat melodii proprii, cat si coveruri, creand o atmosfera de relaxare, numai bunaƒ de sfarsit de week-end.

Publicul, desi nu a fost unul numeros, a fost unul cat se poate de divers. S-au aratat interesati de spectacol oameni de toate varstele, de la copii, pana la bunici au venit sa asculte ritmurile de jazz in Piata Unirii. Mai mult, persoane aflate in trecere s-au oprit pentru cateva momente sa asculte acordurile.

Eugen Baletean 
 
GALERIE FOTO:
yim In pas de jazz cu Moddy Stuff la Mica Viena. Galerie Fotogmail In pas de jazz cu Moddy Stuff la Mica Viena. Galerie Fotobookmark In pas de jazz cu Moddy Stuff la Mica Viena. Galerie Fotodelicious In pas de jazz cu Moddy Stuff la Mica Viena. Galerie Fotodigg In pas de jazz cu Moddy Stuff la Mica Viena. Galerie Fotomyspace In pas de jazz cu Moddy Stuff la Mica Viena. Galerie Fotoshare save 120 16 In pas de jazz cu Moddy Stuff la Mica Viena. Galerie Foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National