Derby de 23 august in Cupa Romaniei: Poli 2 – UTA

2002_10_05-poli-uta3-4e07fm12

Au fost stabilite meciurile din faza a IV-a a Cupei Romaniei la fotbal editia 2011-2012, tur in care iau parte si echipele din cel de-al doilea esalon fotbalistic romanesc. In urma trageri la sorti echipa Poli Timisoara II va intalni FC UTA Arad in data de 23 august 2011 de la ora 17.30. Partida se va disputa  la Timisoara pe stadionul “Stiinta” (langa Facultatea de Mecanica a UPT). Chiar daca nu va fi un meci intre cele doua rivale traditionale, suntem siguri de faptul ca suporterii „Batranei Doamne” vor fi prezenti in numar cat mai mare la Timisoara. Cel mai probabil, jocul se va desfasura pe stadionul „Dan Paltinisanu”, riscurile de securitate fiind un motiv principal pentru modificarea arenei.

Fanii „alb-rosiilor”  si-au anuntat imediat deplasarea in numar mare in orasul de pe Bega, pentru ei, dar si pentru partenerul de competitie al „alb-violetilor”, aceasta confruntare fiind un adevarat cadou din partea Federatiei Romane de Fotbal. Chiar dacă prima echipa a lui Poli este angajata si ea in competitie în „fieful” celor de la Scolar Resita, probabil, impotriva aradeniilor vor fi mobilizati mai multi titulari din formatia lui Vali Velcea si Iosif Rotariu.

Poli 2 Timisoara a trecut in turul 3 de Millenium Giarmata cu cu scorul de 5-4 in prelungiri. Pentru timisoreni au inscris: Ad.Popa, Popovici (x3) si Patras. Iata si echipa de joc aliniata de Poli 2 in acel meci : Ostafie – Iovan, Mera (57′ Stancu), Dubei, Damian – Ad. Popa, Zaluschi, Dobricean (cpt., 70′ Fuchs), Pătraş (109′ Szalkai) – Popovici, Boştină (59′ Magdaş). Antrenor: Adrian Stoicov.

Tot marti vor avea loc si urmatoarele partide:

Voinţa Livezile – Gloria Bistriţa
Petrotub Roman – FC Botoşani
ASC Bacău – CSMS Iaşi
Oţelul Galaţi II – Dunărea Galaţi
Viticultorul Breaza – FCM Bacău
CF Brăila – Delta Tulcea
Callatis Mangalia – Farul Constanţa
Dunărea Călăraşi – Săgeata Năvodari
Phoenix Ulmu – Viitorul Constanţa
FC Snagov – CS Otopeni
CS Tunari – Astra 2 Giurgiu
Victoria Brăneşti – Gloria Buzău
Unirea Slobozia – Juventus Bucureşti
Dunărea Turris Turnu Măgurele – ALRO Slatina
CS Vişina Nouă – FC Olt
Gloria Bistriţa 2 – FC Maramureş Universitar Baia Mare
Unirea Dej – Luceafărul Oradea
Sănătatea Cluj – FC Bihor Oradea
Naţional Sebiş – Unirea Alba Iulia
Europa Alba Iulia – Arieşul Turda
FC Timişoara II – UTA Arad
FC ªcolar Reşiţa – FC Timişoara
Pandurii II Târgu Jiu – Mureşul Deva
Minerul Jilt Mătăsari – Gaz Metan Severin
FC Oltchim Râmnicu Vâlcea – CSM Râmnicu Vâlcea
Chimia Brazi – FC Argeş
CSO Plopeni – Chindia Târgovişte
CS Buftea – Dinamo Bucureşti II

Eugen Baletean

yim Derby de 23 august in Cupa Romaniei: Poli 2   UTAgmail Derby de 23 august in Cupa Romaniei: Poli 2   UTAbookmark Derby de 23 august in Cupa Romaniei: Poli 2   UTAdelicious Derby de 23 august in Cupa Romaniei: Poli 2   UTAdigg Derby de 23 august in Cupa Romaniei: Poli 2   UTAmyspace Derby de 23 august in Cupa Romaniei: Poli 2   UTAshare save 120 16 Derby de 23 august in Cupa Romaniei: Poli 2   UTA

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National