“Jack Spintecatorul” de Timisoara pus oficial sub urmarire penala pentru omor calificat

ripper2

Cutitarul care a agresat, marti, mai multe femei la Timisoara este oficial acuzat de crimele savarsite. Procurorii au dispus inceperea urmaririi penale pentru comiterea infractiunii de omor calificat impotriva lui Mandrila Aurel, de 33 de ani, din Brosteni, judetul Mehedinti. In fapt, acesta a recunoscut in fata anchetatorilor ca a ucis in noaptea de 14/15.08.2011, o femeie cu care anterior intretinuse relatii sexuale contra cost.

In data de 16.08.2011, în timp ce executau serviciul de patrulare pe B-dul Cetaţii, un echipaj al Secţiei 2 Poliţie Locala Timişoara, auzind strigătele de ajutor ale unei femei au intervenit pentru a-i acorda ajutor.  Aceştia au observat un bărbat care având un cuţit asupra lui atacase persoana în cauză. Datorita faptului ca acesta a incercat sa fugă de la locul faptei, a  fost urmărit  fără a fi folosit armamentul din dotare, imobilizat şi încătuşat. Asupra sa au fost găsite mănuşi de plastic şi un cuţit cui care se presupune că a fost folosit  şi la înjunghierea altor victime. 

Aurel Mandrila si-a trait ultimii 10 ani din viata in spatele gratiilor dupa ce a ucis o femeie cu un topor, spun politistii. El nu este insa singurul criminal din familia sa. Tatal sau, care a murit de ceva timp, a fost si el condamnat pentru crima si si-a petrecut o buna parte din viata in spatele gratiilor. Mai mult, si fratele lui Aurel Mandrila a luat o viata pentru care, in acest moment, plateste cu ani grei de puscarie. Agresorul de la Timisoara provine dintr-o familie defavorizata, din satul Lupsa de Jos, judetul Mehedinti.

Convins ca toate femeile sunt la fel si merita pedepsite, Aurel Mandrila, supranumit si Jack Spintecatorul din Timisoara, cel care a agresat trei timisorence in plina strada marti, spune ca n-a facut altceva decat sa se razbune. El le-a declarat politistilor locali care l-au prins ca era furios pe iubita lui care il inselase si il parasise nu demult.

Aurel Mandrila va fi supus unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili daca avea sau nu discernamant in momentul in care a comis atacurile asupra celor trei femei. In functie de rezultat barbatul si-ar putea sa isi petreaca urmatorii ani intr-un sanatoriu de boli mintale sau dupa gratii. 

In ziua de 17 august a avut loc o conducere in teren in care suspectul a indicat politistilor cum a comis infractiunea.
Mandrila Aurel, se afla in stare de arest preventiv, deoarece in cursul zilei de 16.08.2011 a agresat trei femei, fiind acuzat de comiterea infractiunii de tentativa la omor calificat. In cauza se vor continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a barbatului.

Eugen Baletean

yim Jack Spintecatorul de Timisoara pus oficial sub urmarire penala pentru omor calificatgmail Jack Spintecatorul de Timisoara pus oficial sub urmarire penala pentru omor calificatbookmark Jack Spintecatorul de Timisoara pus oficial sub urmarire penala pentru omor calificatdelicious Jack Spintecatorul de Timisoara pus oficial sub urmarire penala pentru omor calificatdigg Jack Spintecatorul de Timisoara pus oficial sub urmarire penala pentru omor calificatmyspace Jack Spintecatorul de Timisoara pus oficial sub urmarire penala pentru omor calificatshare save 120 16 Jack Spintecatorul de Timisoara pus oficial sub urmarire penala pentru omor calificat

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National