Victorie categorică pentru HCM Poli

hcm Victorie categorică pentru HCM PoliHandbaliştii timişoreni au învins sâmbătă cu scorul de 27-22 pe Dinamo Braşov. Elevii lui Otto Hell şi-au dominat adversarii pe parcursul întregului meci şi au obţinut astfel a treia victorie din acest sezon. Pauza competiţională a făcut bine alb-violeţilor. În această perioadă, antrenorul Otto Hell a făcut o serie de modificări în jocul echipei şi rezultatele s-au văzut. Antrenorul a optat pentru o apărare avansată în dauna uneia bazate pe înălţimea jucătorilor. Defensiva lui Poli nu s-a mai bazat atât de mult pe intervenţiile bune ale celor doi portari, Vass şi Tcaciuc. În prima repriză timişorenii au stat foarte bine în apărare. Deşi cei de la Dinamo Braşov au avut o posesie bună şi au încercat să înscrie, zidul din defensiva bănăţenilor a fost de neclintit. După primul sfert de oră alb-violeţii îşi conduceau adversarii deja cu 5 puncte, diferenţă care s-a menţinut pe parcursul întregului meci. Superioritatea gazdelor a continuat şi după pauză. Spre sfârşitul partidei, diferenţa de scor a fost chiar de 7 puncte, la scorul de 26-19.

Dintre timişoreni, s-a remarcat din nou Alexandru ªimicu cu 8 goluri înscrise, urmat de Ilie Vaidasigan cu 5 reuşite, şi de Gorijan Spahic, care s-a dovedit din nou providenţial la loviturile de la 7 metri şi care a marcat de 4 puncte. Din echipa braşoveană, s-a remarcat Bogdan Voica, cu 7 goluri înscrise. Astăzi a debutat în tricoul alb-violet şi Dragan Mrakic. Jucătorul cu numărul 13 nu a reuşit să înscrie, dar antrenorul Otto Hell s-a declarat mulţumit de evoluţia sa. Poli a urcat acum pe locul 10 şi va juca etapa viitoare  în deplasarecu Universitatea Cluj.

Nu a fost chiar o victorie fără emoţii. Ne aşteptam să fie un meci greu, e o echipă incomodă, care a avut acelaşi ţel ca noi, victoria. Echipa noastră merge pe linia bună a evoluţiilor de după jocurile de pregătire. În faza de apărare am avut multe mingi recuperate, am fost destul de disciplinaţi în atacul poziţional. Apărarea avansată ni se potriveşte mai mult decât apărarea cu oameni înalţi. Am avut multe mingi recuperate şi am fructificat mai multe ocazii pe contraatac. Am avut greşeli astăzi, dar sper să îmbunătăţim jocul pentru retur. Sper ca fiecare meci să îl abordăm cu aceeaşi determinare şi să mai adunăm nişte puncte pentru a scăpa de zona periculoasă“, a punctat antrenorul timişorenilor, Otto Hell.

Timişoara a jucat astăzi bine, noi din păcate am avut mai degrabă un joc al disperării, al unei echipe de la retrogradare. Noi am avut un joc fără culoare, fără direcţie, fără absolut nicio idee”, a declarat antrenorul braşovenilor, Eliodor Voica.

Anda Deliu

yim Victorie categorică pentru HCM Poligmail Victorie categorică pentru HCM Polibookmark Victorie categorică pentru HCM Polidelicious Victorie categorică pentru HCM Polidigg Victorie categorică pentru HCM Polimyspace Victorie categorică pentru HCM Polishare save 120 16 Victorie categorică pentru HCM Poli

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National