Fara gol la primul meci pe National Arena, Franta a scos tricolorii din jocurile calificari pe un gazon ciuruit

IMG_3623

Nationala de fotbal a terminat la egalitate cu Franta, 0-0, in prima partida desfasurata pe National Arena si are nevoie de un miracol pentru a mai prinde locul 2 in grupa, care duce la baraj. Pentru a spera in continuare la calificarea la Campionatul European de anul viitor, Romania trebuia sa invinga Franta, liderul grupei D. Anul trecut, la Paris, romanii au fost la zece minute de a scoate o remiza, insa o greseala grava de arbitraj a schimbat soarta acelui meci.

Banel Nicolita a fost primul jucator roman care a pus in pericol poarta adversara, lovitura sa libera, din minutul 5, fiind respinsa in corner de Lloris. Din pacate, terenul de pe National Arena a cedat foarte repede si cele doua echipe aveau probleme mari in a combina inca din minutul 20. Nicolita a executat din nou foarte bine o lovitura libera, in minutul 29, respinsa si aceasta de Lloris. Dupa ce la incalzire s-a accidentat Cristi Sapunaru, tricolori au ramas si fara Costin Lazar, care a avut aceeasi soarta in minutul 43, el fiind inlocuit cu Bogdan Stancu.

Abia dupa o ora a avut si Tatarusanu ceva de munca, acesta intervenind foarte bine in fata lui Benzema, care se afla intr-o pozitie periculoasa pentru noi. Ribery si-a facut simtita prezenta abia in minutul 67, cand a trecut printre Bourceanu si Rat si a sutat la coltul lung, insa nu a prins cadrul portii. Un minut mai tarziu, Marica nu a reusit sa trimita mingea in poarta din sase metri, dupa ce a fost servit excelent de Stancu. Dupa ce Bosnia a invins Belarusul, Romania avea nevoie de victorie pentru a nu fi ca si eliminata, insa nu a reusit sa o obtina si 99,99% nu va merge vara viitoare in Polonia si Ucraina.

Ca sa prinda locul la baraj, Romania are nevoie de sase puncte in urmatoarele doua meciuri, iar Bosnia sa obtina maxim un punct din dubla cu Luxemburg si Franta, lucru ce pare imposibil.

yim Fara gol la primul meci pe National Arena, Franta a scos tricolorii din jocurile calificari pe un gazon ciuruit  gmail Fara gol la primul meci pe National Arena, Franta a scos tricolorii din jocurile calificari pe un gazon ciuruit  bookmark Fara gol la primul meci pe National Arena, Franta a scos tricolorii din jocurile calificari pe un gazon ciuruit  delicious Fara gol la primul meci pe National Arena, Franta a scos tricolorii din jocurile calificari pe un gazon ciuruit  digg Fara gol la primul meci pe National Arena, Franta a scos tricolorii din jocurile calificari pe un gazon ciuruit  myspace Fara gol la primul meci pe National Arena, Franta a scos tricolorii din jocurile calificari pe un gazon ciuruit  share save 120 16 Fara gol la primul meci pe National Arena, Franta a scos tricolorii din jocurile calificari pe un gazon ciuruit

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National