Leii din Banat se incarca cu energie, victorie la prima reintalnire cu publicul

IMG_4530
BC Timișoara a jucat vineri primul amical din această vară în fața propriilor suporteri. „Leii din Banat” și-au asigurat prezența în finala Cupei „Timișoara”, după ce au invins cu 77-62 pe Energia Rovinari.

 

Alb-violeții vor sa ofere pe teren spectacol în viitorul sezon. Aceasta este impresia creata după ultimele jocuri amicale. Nou-veniții Cuic, Sarovic, Jovanovic sau Popescu au aratat că sunt esențiali în angrenajul gândit de Badnjarevic, în vreme ce slam-dunk-urile lui Archie ridică întreaga audienta în picioare.

Practic, BCT a condus meciul cu Rovinari de la inceput pana la final, gruparea gorjeană fiind încă într-un stadiu incipient al pregătirilor pentru noul sezon. Pedrag Badnjarevic a rulat întreg lotul, oferindu-le o șansă și reveniților Dragoș Andrei și George Toth, ambii jucători ratând întreaga perioadă de pregătire, ca urmare a convocării la lotul național universitar.

BCT: Zlatko Jovanovic (15 puncte, 5 pase decisive), Bogdan Popescu (15 puncte, 8 recuperări), Branko Cuic (13 puncte, 6 recuperări), Dominique Archie (13 puncte, 9 recuperări).

Energia: David Steffel (16 puncte, 7 recuperări), Filds Brandon (13 puncte, 5 recuperări), Stefan Nikolic (11 puncte, 2 recuperări).

În meciul de deschidere al turneului, Vojvodina Novi Sad a trecut de CSU Sibiu cu 93-72. Învinsele de ieri se vor întâlni azi, de la ora 14.45, în finala mică, în vreme ce BCT și Vojvodina vor evolua cu trofeul pe masă, de la ora 20.

yim Leii din Banat se incarca cu energie, victorie la prima reintalnire cu publiculgmail Leii din Banat se incarca cu energie, victorie la prima reintalnire cu publiculbookmark Leii din Banat se incarca cu energie, victorie la prima reintalnire cu publiculdelicious Leii din Banat se incarca cu energie, victorie la prima reintalnire cu publiculdigg Leii din Banat se incarca cu energie, victorie la prima reintalnire cu publiculmyspace Leii din Banat se incarca cu energie, victorie la prima reintalnire cu publiculshare save 120 16 Leii din Banat se incarca cu energie, victorie la prima reintalnire cu publicul

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National