BC Timişoara, o nouă înfrângere în deplasare

elba BC Timişoara, o nouă înfrângere în deplasare“Leii din Banat” au pierdut duminică contra celor de la CSU Sibiu cu scorul final de 91-81. Deşi astăzi au intrat în teren Pesic şi Miskovic, timişorenii nu au reuşit să se impună şi rămân doar cu trei victorii în campionat.

Elevii lui Dragan au început foarte bine meciul, dar din nou, nu au reuşit să menţină ştacheta până la sfârşit. Primul sfert a fost unul spectaculos, cu multe aruncări de la distanţă din partea ambelor echipe. După primele 15 minute, scorul era 24-23 în favoarea bănăţenilor. În al doilea sfert la BC Timişoara a intrat şi Ivan Miskovic, care în trecut a evoluat pentru CSU Sibiu. “Leii” au jucat bine, dar sfertul s-a terminat 17-15 pentru sibieni. Gazdele au reuşit să îşi adjudece şi sfertul al treilea cu 24-21. Ultimele zece minute au marcat cădere în joc a echipei timişorene, înfrântă cu 27-21. Scorul final de 91-81 le-a permis celor de la Sibiu să urce pe locul 9 în clasament, imediat peste BC Timişoara, deşi au două meciuri mai puţin.

Din echipa sibiană s-a remarcat Cortez, cu 25 de puncte marcate, urmat de Harrison cu 18 puncte marcate şi Brown, cu 16. Milos Pesici s-a dovedit o mutare câştigătoare pentru Dragan Petricevic. Sârbul a marcat 23 de puncte, şi a reuşit 2 recuperări şi 2 assists. S-au mai evidenţiat Habus, Convington şi Păltinişanu, cu 19, 12 şi respectiv, 11 puncte marcate. Celălat jucător transferat, Ivan Miskovic, a înscris 5 puncte şi 5 recuperări. Timişorenii primesc sâmbăta viitoare vizita celor de Mobitelco Cluj, situaţi pe locul 5 în campionat.

Anda Deliu

yim BC Timişoara, o nouă înfrângere în deplasaregmail BC Timişoara, o nouă înfrângere în deplasarebookmark BC Timişoara, o nouă înfrângere în deplasaredelicious BC Timişoara, o nouă înfrângere în deplasaredigg BC Timişoara, o nouă înfrângere în deplasaremyspace BC Timişoara, o nouă înfrângere în deplasareshare save 120 16 BC Timişoara, o nouă înfrângere în deplasare

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National