Carburantii s-au scumpit si cu 20 de bani/litru intr-o saptamana. La cat au ajuns preturile?! VIDEO

pompa-benzina

Preturile carburantilor au crescut din nou. Principalii jucatori de pe piata romaneasca au umblat la preturi, motivand „evolutia cotatiilor internationale la produsele petroliere” pe fondul evenimentelor recente din zona euro. Preturile carburantilor au crescut din nou. Principalii jucatori de pe piata romaneasca au umblat la preturi, motivand „evolutia cotatiilor internationale la produsele petroliere” pe fondul evenimentelor recente din zona euro.

De exemplu, Rompetrol a publicat pe site-ul sau lista preturilor pentru carburanti, valabile incepand de astazi, 22 iulie.

Un litru de benzina Alto 101 este cel mai scump sortiment de carburant al companiei Rompetrol, ce costa acum 6,23 lei/litru. Cel mai ieftin sortiment de benzina porneste de la 5,58 lei/litru.

In ceea ce priveste motorina, pretul acesteia variaza intre 5,5 lei/litru (EFIX Diesel) si 5,82 lei/litru (Diesel ALTO).

Si LukOil a modificat si tarifele, inca de ieri. Pretul benzinei in statiile LukOil variaza intre 5,47 lei/litru (Euroluk 95) si 5,96 lei/litru (Ecto 98), iar motorina porneste de la 5,38 (Euro Diesel) si ajunge pana la 5,71 lei/litru (GPL Auto). Cu o zi inainte de majorarea preturilor, un litru de benzina din sortimentul Euroluk 95 costa 5,27 lei/litru.

Carburantii celei mai mare companii petroliere din Romania, OMV Petrom, s-au majorat cu 11 bani/litru, atat pentru benzina, cat si pentru motorina.

“In data de 21 iulie, preturile carburantilor comercializati in reteaua Petrom si OMV au fost majorate cu 11 bani/litru, atat pentru benzine cat si pentru motorine, datorita evolutiei cotatiilor internationale la produse petroliere”, au spus reprezentantii Petrom pentru incont.ro

OMV Petrom nu a publicat pe site preturile carburantilor, dar exista afisate pentru fiecare statie in parte cotatiile de vanzare de la pompa.

De exemplu, pe 15 iulie in statia de pe str. Mihai Eminescu, nr 85 un litru de benzina Premium Fara Plumb 95 costa 5,46 de lei/litru. Astazi, acelasi sortiment de benzina din aceeasi benzinarie costa 5,57 lei. Motorina s-a scumpit, de la 5,39 lei la 5,55 de lei/litru.

Sursa: incont.ro

yim Carburantii s au scumpit si cu 20 de bani/litru intr o saptamana. La cat au ajuns preturile?!  VIDEO gmail Carburantii s au scumpit si cu 20 de bani/litru intr o saptamana. La cat au ajuns preturile?!  VIDEO bookmark Carburantii s au scumpit si cu 20 de bani/litru intr o saptamana. La cat au ajuns preturile?!  VIDEO delicious Carburantii s au scumpit si cu 20 de bani/litru intr o saptamana. La cat au ajuns preturile?!  VIDEO digg Carburantii s au scumpit si cu 20 de bani/litru intr o saptamana. La cat au ajuns preturile?!  VIDEO myspace Carburantii s au scumpit si cu 20 de bani/litru intr o saptamana. La cat au ajuns preturile?!  VIDEO share save 120 16 Carburantii s au scumpit si cu 20 de bani/litru intr o saptamana. La cat au ajuns preturile?!  VIDEO

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National