Pe aici nu se trece!

accesul-interzis-in-unirii-350x251

Săptămâna mobilităţii a creat haos în zona centrală a oraşului. Sute de şoferi au fost nevoiţi să ocolească centrul istoric deoarece 22 de străzi din zona Cetate au fost blocate. Motivul? Municipalitatea timişoreană încearcă să convingă şoferii să îşi lase maşinile acasă şi să meargă pe jos. Problemele şoferilor timişoreni au început în cursul după-amiezii când au constatat nedumeriţi că nu mai au acces în zona centrală. Asta deoarece municipalitatea vrea să îi încurajeze să meargă pe jos. Poliţiştii postaţi pe fiecare dintre străzile de acces în zona Cetate le-au indicat rutele ocolitoare, însă nu toţi au vrut să respecte regulile.  

Cei care au avut totuşi acces în zonă au fost riveranii.

Cei care au maşinile parcate aici le pot lua, însă nu vor mai putea intra cu ele pe perioada în care este interzis accesul în zonă. Laurenţiu Borgea – agent al Poliţiei Rutiere

Deşi nemulţumiţi, conducătorii auto nu au avut ce să facă şi s-au conformat noilor reguli de circulaţie din zonă.

Restricţiile au dus la îngreunarea circulaţiei în zonă, nu numai pentru şoferi ci şi pentru echipajele de intervenţie.

Cele 22 de străzi din zona Cetate vor fi blocate şi sâmbătă între orele 09.00-21.00 şi duminică în intervalul orar 09.00-18.00.

yim Pe aici nu se trece! gmail Pe aici nu se trece! bookmark Pe aici nu se trece! delicious Pe aici nu se trece! digg Pe aici nu se trece! myspace Pe aici nu se trece! share save 120 16 Pe aici nu se trece!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National