Se apropie evaluarea!

1

Elevii mai au la dispoziţie o săptămână să recapituleze materia şi să se pregătească pentru primul test de evaluare din acest an şcolar. Ministerul Educaţiei a stabilit ca aceştia să susţină teste la toate disciplinele pe care le studiază, în intervalul 26-27 septembrie. Durata unui test va fi între 15 şi 45 de minute, în funcţie de nivelul de studiu, iar punctajul acordat este de 90 de puncte, la care se adaugă 10 din oficiu. Pentru elevii din ciclul primar se vor păstra calificativele.

Rezultatele obţinute la aceste teste nu vor fi trecute în cataloage, dar vor fi comunicate părinţilor şi înregistrate într-o foaie de parcurs a şcolarului. La sfârşitul anului şcolar, elevii vor susţine un nou test, iar notele vor fi trecute în aceeaşi fişă, unde vor figura şi absenţele.

yim Se apropie evaluarea!gmail Se apropie evaluarea!bookmark Se apropie evaluarea!delicious Se apropie evaluarea!digg Se apropie evaluarea!myspace Se apropie evaluarea!share save 120 16 Se apropie evaluarea!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National