NEPASARE – Accident socant in Complexul Studentesc! Galerie Foto ! ATENTIE! IMAGINI SOCANTE!

IMAG0015

Editorial Social: Astazi in jurul pranzului, pe una din cele mai circulate strazi ale complexului studentesc, a avut loc un accident soldat cu vatamarea grava a unui biciclist. Neacordare de prioritate sau pur si simplu graba ce ne determina sa mergem ca nebunii, a stat la baza accidentului. Un lucru ce a devenit banal, cotidian si din pacate din ce in ce mai des intalnit. Asta este viata in mediul urban, nu numai la noi ci in toata lumea, consecinta clara a modernizarii galopante din ultimul secol.

Toate ar fi cum ar fi dar pe cand in tarile europene reactia la un accident este foarte promta, la noi mai avem mult de asteptat pana la eficientizarea interventiilor in cazul nostru, salvarea a ajuns in 19 minute de la anuntare, desi accidentul s-a produs la doi pasi de Spitalul Judetean. Politia a trecut cu girofarul pornit, a ocolit oamenii adunati si accidentul si dusi au fost, cine stie unde, abia dupa minute bune sosind alt echipaj. Bicicleta trantita pe asfalt in locul unde a fost accidentul a mai fost calcata odata cu cauciucurile (” in picioare” ) de un Jeep cu un proprietar total indiferent la necazul altuia. Singurii care au intervenit au fost niste studenti, tineri inca neatinsi de bagheta molipsitoare a indiferentei. Un caz banal pentru cei care intervin, vitala pentru victima interventia, fara nici un impact emotional pentru ceilalti. Oare sa ne fi disparut de tot din comportament orice urma de mila, de compasiune, de respect, pentru semenii nostrii? Cine stie.. Vom trai si vom vedea..
Ceea ce stim sigur este ca:
” Politia a inceput cercetarile in urma carora se va stabili cu exactitate vinovatia … bla bla bla..”
Dar suflet? Suflet cine pune fratilor?!

PIM

yim NEPASARE   Accident socant in Complexul Studentesc! Galerie Foto ! ATENTIE! IMAGINI SOCANTE!gmail NEPASARE   Accident socant in Complexul Studentesc! Galerie Foto ! ATENTIE! IMAGINI SOCANTE!bookmark NEPASARE   Accident socant in Complexul Studentesc! Galerie Foto ! ATENTIE! IMAGINI SOCANTE!delicious NEPASARE   Accident socant in Complexul Studentesc! Galerie Foto ! ATENTIE! IMAGINI SOCANTE!digg NEPASARE   Accident socant in Complexul Studentesc! Galerie Foto ! ATENTIE! IMAGINI SOCANTE!myspace NEPASARE   Accident socant in Complexul Studentesc! Galerie Foto ! ATENTIE! IMAGINI SOCANTE!share save 120 16 NEPASARE   Accident socant in Complexul Studentesc! Galerie Foto ! ATENTIE! IMAGINI SOCANTE!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National