Se lanseaza DAF Club

dafnarcoticsound

Situat la doar câţiva kilometri de Timişoara, în localitatea Giroc DAF Club promite celor care aleg noul club ca loc de distracţie în weekend party-uri inedite într-o atmosferă cu totul specială. Noua locaţie ieşită parcă din universul fanteziei direct  în drumul clubberilor timişoreni în căutare de frumuseţe, celebritate şi nopţi de vis, DAF Club impresionează încă de la început prin lumină şi sunet. Spectacolul de inaugurare al DAF Club va avea loc vineri, 30.09.2011. Clubul, situat în Giroc pe str. Gloria nr.5 vă propune vineri începând cu ora 23:00 o atmosferă selectă, plină de V.I.P.-uri venite să se distreze şi să uite pentru câteva ore de lumea cotidiană. Trupa Narcotic Sound şi Christian D. aflaţi anul acesta în toate topurile europene cu megahit-ul “Mamacita”, vor avea grija în seara inaugurală de buna dispoziţie a celor care aleg evenimentul DAF Club – Grand Opening.  Spectacolul, muzica, dansul şi distracţia vor fi completate de către DJ-ii rezidenţi şi animatoarele clubului şi, sperăm noi, cu participarea dvs.

dafcosminapasarin 212x300 Se lanseaza DAF ClubPentru seara de sâmbătă DAF Club a pregătit un invitat cu totul special – vedeta de showbiz Cosmina Păsărin, care va veni la DAF Club special pentru a dinamita cu multă voie bună şi chef de dans audienţa prezentă la eveniment.

Sunetul la standarde occidentale, la o calitate care poate fi regăsită în puţine cluburi din România, jocul de lumini creat de reflectoare din toate colţurile clubului, fascinant şi unic în combinaţie cu muzica dar şi distanţa mică faţă de urbanul timişorean sperăm că vor face în viitorul apropiat din DAF Club o destinaţie normală pentru nebuniile din weekend. Adaugând ingredientelor menţionate mai sus cele mai sexy si frumoase animatoare, hostesse şi ospătăriţe sperăm noi că vor aduce un plus de imaginaţie a frumosului celor care vin în DAF Club.

Pentru informaţii suplimentare despre evenimentele care au loc în club vă rugăm verificaţi pagina web a DAF Club la adresa http://www.dafclub.ro sau luaţi legătura cu noi pentru a face rezervări sau a afla invitaţii speciali ai fiecărei săptămâni, apelând 0755 886 886 sau pe pagina facebook.com/DafClub .

 

Bogdan P.

yim Se lanseaza DAF Clubgmail Se lanseaza DAF Clubbookmark Se lanseaza DAF Clubdelicious Se lanseaza DAF Clubdigg Se lanseaza DAF Clubmyspace Se lanseaza DAF Clubshare save 120 16 Se lanseaza DAF Club

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National