Trei jucători de la Poli, la naţională

panti Trei jucători de la Poli, la naţionalăDan Alexa şi Costel Pantilimon au fost convocaţi la naţională pentru meciul cu Italia de miercuri. De asemenea, muntenegreanul Stefan Nikolic a fost convocat la lotul de tineret.

Evoluţiile foarte bune din ultima perioadă îl recomandă pe Pantilimon pentru un loc în primul “11″ pe care Răzvan Lucescu îl va trimite miercuri seara în teren împotriva “Squadrei Azzura”.

Selecţionerul l-a mai convocat şi pe experimentatul căpitan al alb-violeţilor pentru a juca în linia de mijloc. Lista jucătorilor convocaţi este completată de muntenegreanul de 20 de ani Stefan Nikolic, care va evolua pentru selecţionata de tineret a statului recent înfiinţat Muntenegru.

Anda Deliu

sursa foto: gsp.ro

yim Trei jucători de la Poli, la naţionalăgmail Trei jucători de la Poli, la naţionalăbookmark Trei jucători de la Poli, la naţionalădelicious Trei jucători de la Poli, la naţionalădigg Trei jucători de la Poli, la naţionalămyspace Trei jucători de la Poli, la naţionalăshare save 120 16 Trei jucători de la Poli, la naţională

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National