SE DESCHIDE CEL MAI SPECIAL PUB DIN ORAS! CU 56 DE SORTIMENTE DE BERE ȘI 20 DE STICLE DE TEQUILA GRATIS!!

sigla mica bugar'd

Cea mai nouă locație din Timișoara este Bugar’D Pub. Situat în Piața Unirii, pe Gh Lazăr nr 1, fix la colț cu Vasile Alecsandri. Sâmbătă, 1 octombrie, 56 de sortimente de bere vă așteaptă să le degustați într-o atmosferă de Oktoberfest, cu cântare live și un party retro “ca la carte”, după cum anunță organizatorii.

„Pentru seara de deschidere am pregătit un concert surpriză de coveruri și un party cu muzică de pub, de la retro mai comercial amestecat spre dimineață cu piese noi, hituri internaționale. Vom încerca să evităm la party-urile organizate joi, vineri și sâmbătă melodii de gen popcorn, vom merge strict pe muzică de calitate. Nu vom neglija nici studenții, de la mijlocul lui octombrie vom face mai multe petreceri cu mai multe ligi din Timișoara, în serile de marți și miercuri”, spun organizatorii de la DaSaint Events.

Pentru seara de deschidere cei de la Bugar’D au pregătit câteva oferte demne de luat în seamă. Primele grupuri de câte zece fete primesc câte o sticlă de tequila gratis, de asemenea cei care își rezervă o masă de minimum opt locuri primesc și aceștia câte o sticlă de tequila gratis, astfel că în total se vor da aproape 20 de sticle din partea casei. În plus, băutura serii va fi Diesel (bere+cola) și va beneficia de un preț foarte mic. “Ne bucurăm că interesul arătat de către oameni este unul ridicat și sperăm că în timp Bugar’D va deveni un nume greu în Piața Unirii și chiar în Timișoara. În câteva săptămâni vă mai așteaptă niște surprize de proporții. Vă vom demonstra că este cel mai special pub din oraș, așa cu îi spune și sloganul”.

Deschiderea va avea loc sâmbătă, la ora 21, iar intrarea va fi liberă!

Bogdan P.

yim SE DESCHIDE CEL MAI SPECIAL PUB DIN ORAS! CU 56 DE SORTIMENTE DE BERE ȘI 20 DE STICLE DE TEQUILA GRATIS!!gmail SE DESCHIDE CEL MAI SPECIAL PUB DIN ORAS! CU 56 DE SORTIMENTE DE BERE ȘI 20 DE STICLE DE TEQUILA GRATIS!!bookmark SE DESCHIDE CEL MAI SPECIAL PUB DIN ORAS! CU 56 DE SORTIMENTE DE BERE ȘI 20 DE STICLE DE TEQUILA GRATIS!!delicious SE DESCHIDE CEL MAI SPECIAL PUB DIN ORAS! CU 56 DE SORTIMENTE DE BERE ȘI 20 DE STICLE DE TEQUILA GRATIS!!digg SE DESCHIDE CEL MAI SPECIAL PUB DIN ORAS! CU 56 DE SORTIMENTE DE BERE ȘI 20 DE STICLE DE TEQUILA GRATIS!!myspace SE DESCHIDE CEL MAI SPECIAL PUB DIN ORAS! CU 56 DE SORTIMENTE DE BERE ȘI 20 DE STICLE DE TEQUILA GRATIS!!share save 120 16 SE DESCHIDE CEL MAI SPECIAL PUB DIN ORAS! CU 56 DE SORTIMENTE DE BERE ȘI 20 DE STICLE DE TEQUILA GRATIS!!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National