Show de tot rasul cu Teo la Timisoara in debutul anului 3 de Stand up in the city.Galerie foto

IMG_3981

Ieri seara in Timisoara la Porky’s Pub STAND UP IN THE CITY – clubul mobil de comedie, a revenit pe scena cluburilor din tara prin spectacolul lui Teo. Intrat in cel de-al treilea an, Stand up in the city se dovedeste a fi “proiectul de cea mai mare amploare organizat în România pe acest segment de entertainment.” ( Revista CAPITAL – 28 noiembrie 2009), reusind astfel sa patrunda in 20 de orase ale tarii, unde au loc showuri lunare sau bilunare.

Stand up in the city – sau clubul mobil de comedie, a adus diversitate la fiecare sezon: prezenta exclusiva a celor mai buni comedianti ai momentului – Teo, Vio, Costel, Micutzu, Badea, Bordea, promovarea tinerilor comedianti care au avut sansa sa performeze in deshidere, showul de improvizatie Zis si facut, showuri de trupa si one man showuri. Dupa o lunga vacanta de vara, clubul mobil de comedie si-a asteaptat publicul din Timisoara in Porky’s Pub, local arhiplin de lume la ora inceperii spectacolului.

Inverșunat. Genial. Amuzant. Profet. Simpatic. Misogin. TEO.  Subiectele atinse de artist au starnit valuri de ras in randurile audientei. Dupa o incalzire cu aspecte comice ale vietii publice, urmatoarea parte a fost dedicata relatiilor dintre femei si barbatii, raporturilor dintre cele doua sexe, repriza care a constituit sarea si piperul prestatiei, fiind cea mai apreciata de cei prezenti in sala.

Teo în afara scenei e ca Teo pe scenă – te face să râzi, dar nu spune glume. Te face să gândești, dar nu-ți predă ca la școală. Îți expune lumea după modul în care el o percepe. Diferența e că el cercetează, se informează, ascultă, învață și apoi vorbește.

Eugen Baletean

GALERIE FOTO:
yim Show de tot rasul cu Teo la Timisoara in debutul anului 3 de Stand up in the city.Galerie fotogmail Show de tot rasul cu Teo la Timisoara in debutul anului 3 de Stand up in the city.Galerie fotobookmark Show de tot rasul cu Teo la Timisoara in debutul anului 3 de Stand up in the city.Galerie fotodelicious Show de tot rasul cu Teo la Timisoara in debutul anului 3 de Stand up in the city.Galerie fotodigg Show de tot rasul cu Teo la Timisoara in debutul anului 3 de Stand up in the city.Galerie fotomyspace Show de tot rasul cu Teo la Timisoara in debutul anului 3 de Stand up in the city.Galerie fotoshare save 120 16 Show de tot rasul cu Teo la Timisoara in debutul anului 3 de Stand up in the city.Galerie foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National