Poli-Steaua in optimile Cupei Romaniei, Cluj Arena se pregateste pentru deschidere.Galerie foto

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Astazi, 5 octombrie, s-au tras la sorti partidele din cadrul optimilor de finala ale Cupei Romaniei Timisoreana. Echipa alb-violeta va intalni pe teren propriu pe Steaua Bucuresti, formatia care a castigat Cupa in stagiunea trecuta. Restul partidelor din aceeasi faza sunt: CS Otopeni – FC Rapid București,  SC Vaslui – FC Dunărea Galați, CS Dinamo 1948 București – FC Gaz Metan Severin, CS Gaz Metan Mediaș – FC Astra II Giurgiu,  FC Oțelul Galați – FCM Tg. Mureș, FC Astra Ploiești – FC Petrolul Ploiești,  CS Pandurii Tg. Jiu – FC Brașov. Jocurile se vor desfășura în zilele de 25, 26 și 27.10.2011 în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă, pe terenul primei echipe. Programul final al fazei optimilor va fi stabilit de  FRF in ziua de luni, 10 octombrie 2011. Insa pana la aceasta data stadionul finalei acestei editii a trofeului se va deschide cu un megaconcert ce se va desfășura pe parcursul a două zile.

Inaugurarea Cluj Arena de pe 8-9 octombrie reprezintă cel mai de seamă moment din istoria modernă a Clujului. Noul stadion, finalizat în mai puțin de doi ani, va pune Clujul pe harta celor mai importante evenimente culturale și sportive din țară și nu numai. Pe 23 mai 2012 aici va fi gazduita finala Cupei Romaniei pentru care se bat in ultimele zile de octombrie 16 echipe, dintre care echipele clujene lipsesc, fiind eliminate in fazele anterioare.

Directorul de imagine al Ligii Profesioniste de Fotbal, Sorin Satmari, a vizitat pe 3 octombrie Cluj Arena, omologand stadionul pentru meciurile din Liga 1 ale Universitatii Cluj. Astfel, „Sepcile rosii” au primit „verde” din partea Ligii pentru a-si disputa partidele de pe teren propriu pe noul stadion al Clujului. Pentru a marca intoarcerea acasa a familiei U, studentii au programat si ei un spectacol si meciul inaugural pe 11 octombrie de la ora 17:00 cu formatia lui Dan Petrescu si Cristinel Pojar, Kuban Krasnodar.

Alex Stoenescu

GALERIE FOTO:
yim Poli Steaua in optimile Cupei Romaniei, Cluj Arena se pregateste pentru deschidere.Galerie fotogmail Poli Steaua in optimile Cupei Romaniei, Cluj Arena se pregateste pentru deschidere.Galerie fotobookmark Poli Steaua in optimile Cupei Romaniei, Cluj Arena se pregateste pentru deschidere.Galerie fotodelicious Poli Steaua in optimile Cupei Romaniei, Cluj Arena se pregateste pentru deschidere.Galerie fotodigg Poli Steaua in optimile Cupei Romaniei, Cluj Arena se pregateste pentru deschidere.Galerie fotomyspace Poli Steaua in optimile Cupei Romaniei, Cluj Arena se pregateste pentru deschidere.Galerie fotoshare save 120 16 Poli Steaua in optimile Cupei Romaniei, Cluj Arena se pregateste pentru deschidere.Galerie foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National