Alexa: Îmi pierdusem speranţa că voi fi convocat

alexa Alexa: Îmi pierdusem speranţa că voi fi convocatDan Alexa a fost convocat, după mult timp, la naţională. Căpitanul alb-violeţilor a spus că nu aştepta la convocare şi că rămâne concentrat la meciul cu Oţelul de duminică.

Jucătorul a vorbit în emisiunea “Fotbal alb-violet” despre faptul că a reintrat în vederile selecţionerului Răzvan Lucescu. Mă simt bine că am fost convocat la echipa naţională, îmi cam pierdusem speranţa că voi fi convocat. Nu mă gândesc la un transfer în străinătate. . Nu mă aştept să fiu titular vineri seară, antrenorul decide“, a declarat Alexa.

Mijlocaşul ar putea intra în teren miercuri seară contra Italiei, mai ales că Mirel Rădoi, folosit la naţională tot mijlocaş la închidere, s-a retras. Căpitanul nu uită că tot săptămâna aceasta are de jucat un meci crucial în Liga întâi. În momentul de faţă între Poli şi Oţelul sunt 4 puncte. O victorie a timişorenilor în faţa propriului public ar reduce diferenţa la un singur punct, pe când o înfrângere ar face ca Oţelul să se detaşeze la 7 puncte. “Galaţi este o echipă foarte bine pregătită fizic, foarte bine organizată. Cred că putem să câştigăm, avem un lot valoros. Va fi un meci deschis oricărui rezultat“, a declarat căpitanul timişorenilor.

Anda Deliu

Sursa foto: Online Sport

yim Alexa: Îmi pierdusem speranţa că voi fi convocatgmail Alexa: Îmi pierdusem speranţa că voi fi convocatbookmark Alexa: Îmi pierdusem speranţa că voi fi convocatdelicious Alexa: Îmi pierdusem speranţa că voi fi convocatdigg Alexa: Îmi pierdusem speranţa că voi fi convocatmyspace Alexa: Îmi pierdusem speranţa că voi fi convocatshare save 120 16 Alexa: Îmi pierdusem speranţa că voi fi convocat

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National