Chivorchian: Dacă asistentul prindea o zi bună, poate nu pierdeam nici la Braşov

chivorchian Chivorchian: Dacă asistentul prindea o zi bună, poate nu pierdeam nici la BraşovGheorghe Chivorchian a vorbit în emisiunea “Fotbal alb-violet” despre probleme din lot de la Poli şi despre arbitraj. Preşedintele timişorenilor a fost destul de vehement faţă de tuşierul de la Braşov, precum şi faţă de golul marcat de Todoran din poziţie de offsaid.

Chivorchian este de părere că Poli putea rămâne neînvinsă dacă arbitrajele ar fi fost altele.”Am pierdut doua puncte, deşi am avut un avantaj de 1-0- am făcut un pas inapoi şi pasul ne-a costat. Nu cred că am cerut prea mult comisiei de arbitri,  vrem să ne facem o imagine exactă asupra jucătorilor. Am pierdut dintr-un offsaid clar. Prea multe greşeli “omeneşti”.. Degeaba a recunoscut Todoran Avem 15 etape în care n-am pierdut, dacă asistentul prindea o zi bună poate nu pierdeam nici la Braşov”, a declarat Chivorchian.

Preşedintele timişorenilor a recunoscut că evoluţia elevilor lui Cosmin Contra din ultimele partide nu a fost foarte bună şi a explicat de ce antrenorul a intrat în teren, deşi a fost criticat dur de Marian Iancu. “O evoluţie slabă a echipei noastre, dar poate şi din cauza că ne-au lipsit mulţi jucători titulari. Magera din min 60 nu a mai putut să joace, Sepsi nu a mai rezistat de la pauză. că a fost off-said. Cosmin nu ar fi intrat în teren, dacă nu aveam atâţi indisponibili”, a completat preşedintele bănăţenilor.

Anda Deliu

Sursa foto: Fanatik

yim Chivorchian: Dacă asistentul prindea o zi bună, poate nu pierdeam nici la Braşovgmail Chivorchian: Dacă asistentul prindea o zi bună, poate nu pierdeam nici la Braşovbookmark Chivorchian: Dacă asistentul prindea o zi bună, poate nu pierdeam nici la Braşovdelicious Chivorchian: Dacă asistentul prindea o zi bună, poate nu pierdeam nici la Braşovdigg Chivorchian: Dacă asistentul prindea o zi bună, poate nu pierdeam nici la Braşovmyspace Chivorchian: Dacă asistentul prindea o zi bună, poate nu pierdeam nici la Braşovshare save 120 16 Chivorchian: Dacă asistentul prindea o zi bună, poate nu pierdeam nici la Braşov

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National