Antena 1 şi Antena 2, din nou reclamate la CNA

abl Antena 1 şi Antena 2, din nou reclamate la CNA

Nemulţumita este de data aceasta Ana Blandiana. Scriitoarea este revoltată de faptul că cele două posturi de televiziune au afirmat că ea ar fi avut o relaţie amoroasă cu Adrian Păunescu şi că i-ar fi născut chiar două gemene.

Afirmaţiile iniţiale au fost făcute în cadrul emisiunii “Acces direct” moderată de Simona Gherghe în data de 9 noiembrie. Ana Blandiana a fost invitată să participe la emisiune, dar nu a acceptat şi a trimis o înregistrare audio prin care nega astfel de legături cu Păunescu. Ceea ce a deranjat-o puternic pe poetă a fost faptul că după ce ea a dezminţit zvonurile, acelaşi subiect a fost abordat de Cristian Brancu în emisiunea “Agentul VIP” de la antena 2 din aceeaşi zi, la câteva ore diferenţă.

În sesizarea făcută la CNA, Ana Blandiana s-a plâns că i-a fost pătată reputaţia şi a spus că cele două posturi TV au încălcat atât prevederile legale, cât şi deontologia jurnalistică.

Anda Deliu

yim Antena 1 şi Antena 2, din nou reclamate la CNAgmail Antena 1 şi Antena 2, din nou reclamate la CNAbookmark Antena 1 şi Antena 2, din nou reclamate la CNAdelicious Antena 1 şi Antena 2, din nou reclamate la CNAdigg Antena 1 şi Antena 2, din nou reclamate la CNAmyspace Antena 1 şi Antena 2, din nou reclamate la CNAshare save 120 16 Antena 1 şi Antena 2, din nou reclamate la CNA

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National