Motoare turate si fete tunate. Prezentare inedita de moda la Rock House!

grafixa eokk

Prezentare inedita de moda vineri seara la Rock House. Fete pe motoare, cu ciorapi rupti, geci de piele sau cu cizme de rockerite vor incanta asistenta masculina din locatia care s-a mutat vizavi de Parcul Botanic, in spatiul fostului Tunnel. Nici domnisoarele rockerite nu vor fi lasate cu buza umflata, cativa baieti urmand sa aiba si ei momente surpriza in cadrului showului organizat de Platinium Media si DaSaint Events. „Veti avea parte de o altfel de prezentare, un show specific locatiei. Ciorapi rupti, portjartiere, cizme, geci de piele, motoare tunate si multe multe altele.

Alaturi de partenerii nostri de la DaSaint Events am creat ceva special. Dupa prezentare nu are voie sa plece nimeni fiindca fetele si baietii vor ramane la o petrecere rock nebuna, nebuna de tot”, a spus in exclusivitate pentru evenimente-banatene.ro Liviu Ticanet, de la Platinium Media. “Ideea ne-a venit pur si simplu dupa ce am discutat cu patronatul localului care dorea sa le ofere clientilor fideli ai Rock House ceva mai special”, spune si Dorian Zillich, brand manager la DaSaint Events.

Evenimentul va avea loc vineri, de la ora 23, la Rock House si va beneficia si de un rock after-party cu D.Jay DaS@!nt. Intrarea va fi de doar 5 lei.

yim Motoare turate si fete tunate. Prezentare inedita de moda la Rock House!gmail Motoare turate si fete tunate. Prezentare inedita de moda la Rock House!bookmark Motoare turate si fete tunate. Prezentare inedita de moda la Rock House!delicious Motoare turate si fete tunate. Prezentare inedita de moda la Rock House!digg Motoare turate si fete tunate. Prezentare inedita de moda la Rock House!myspace Motoare turate si fete tunate. Prezentare inedita de moda la Rock House!share save 120 16 Motoare turate si fete tunate. Prezentare inedita de moda la Rock House!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National