EXCLUSIV: Raluca Boanca imaginea unui catalog de machiaje! GALERIE FOTO!

MCSO (10)

Una din cele mai cunoscute vedete din vestul Romaniei, Raluca Boanca a mai bifat un contract. Daca stam sa calculam pe plan local  a bifat destul de multe imagini in ultimul timp, fapt pentru care a ajuns tot mai apreciata in show-bizzul romanesc.  Ultima sa realizare este aparitia intr-un catalog de machiaje profesionale al Anei- Maria Feher.
Schimbata si cu un suflu nou, cu un machiaj exceptional , tanara timisoreanca pare cu totul alta persoana, pe zi ce trece tot mai frumoasa.
“Sedinta de machiaj a durat aproximativ 2 ore, si sedinta foto 2 ore . Ana este o profesionista o recomand cu placere atat pe ea cat si pe cei de la Media Cso. Sunt foarte incantata de rezultat” a declarat pentru Evenimente-Banatene.ro Raluca Boanca.

PIM

yim EXCLUSIV: Raluca  Boanca imaginea unui catalog de machiaje! GALERIE FOTO!gmail EXCLUSIV: Raluca  Boanca imaginea unui catalog de machiaje! GALERIE FOTO!bookmark EXCLUSIV: Raluca  Boanca imaginea unui catalog de machiaje! GALERIE FOTO!delicious EXCLUSIV: Raluca  Boanca imaginea unui catalog de machiaje! GALERIE FOTO!digg EXCLUSIV: Raluca  Boanca imaginea unui catalog de machiaje! GALERIE FOTO!myspace EXCLUSIV: Raluca  Boanca imaginea unui catalog de machiaje! GALERIE FOTO!share save 120 16 EXCLUSIV: Raluca  Boanca imaginea unui catalog de machiaje! GALERIE FOTO!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National