Manechinul timişorean Daniela Velea în finala Wellaton de la Bucuresti

dv Manechinul timişorean Daniela Velea în finala Wellaton de la BucurestiCei de la Wella au organizat un concurs pentru a găsi fata cu cel mai frumos păr. În finală au rămas 10 finaliste care au mers la Bucureşti, printre care şi Daniela Velea.

Fetele au fost selectate în funcţie de numărul de voturi adunate pe site-ul Wellaton. Concursul a fost realizat pentru a găsi o fată cu un păr suficient de frumos pentru a fi noua imagine a vopselelor Wellaton în România şi a poza pe coperta revistei „Femeia”. Toate cele 10 finaliste au fost la Bucureşti pentru un interviu. Timişoara se poate lăuda că a avut trei reprezentante în finală.

Între ele s-a aflat şi Daniela Velea, manechin al agenţiei PTK Image. Câştigătoarea a fost desemnată Bianca Calomfir, din Bucureşti. Toate participantele au primit premii constând în produse Wella de îngrijire a părului.

Anda Deliu

Foto: Costel Nicolaie

yim Manechinul timişorean Daniela Velea în finala Wellaton de la Bucurestigmail Manechinul timişorean Daniela Velea în finala Wellaton de la Bucurestibookmark Manechinul timişorean Daniela Velea în finala Wellaton de la Bucurestidelicious Manechinul timişorean Daniela Velea în finala Wellaton de la Bucurestidigg Manechinul timişorean Daniela Velea în finala Wellaton de la Bucurestimyspace Manechinul timişorean Daniela Velea în finala Wellaton de la Bucurestishare save 120 16 Manechinul timişorean Daniela Velea în finala Wellaton de la Bucuresti

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National