Stanciu: Cu siguranţă, Timişoara va fi nedreptăţită

dsp Stanciu: Cu siguranţă, Timişoara va fi nedreptăţităPoli trebuie să învingă duminică pe Oţelu dacă vrea să rămâne aproape de prima poziţie a clasamentului. Meciul va fi cu atât mai special cu cât echipa şi-a recăpătat numele, culorile şi palmaresul.

Poli are un meci dificil din mai multe privinţe. Pe lângă faptul că gălăţenii sunt într-o formă foarte bună, alb-violeţii au şi mulţi indisponibili. Pe lângă accidentaţii cunoscuţi, Curtean şi Mansour, nici Magera nu s-a antrenat săptămâna aceasta şi va fi, cel mai probabil operat la glezna.

Scutaru şi Bourceanu nu sunt nici ei apţi de joc, la fel ca şi antrenorul-jucător Cosmin Contra, care are probleme la spate şi nu s-a antrenat toată săptămâna. “Oţelu este un lider incontestabil, a demonstrat că merită să fie pe primul loc. Au o echipă foarte bine organizată, cu spirit de sacrificiu enorm, după imaginea antrenorului. Dorinel are şcoala germană de antrenament, iar echipa a crescut foarte mult în ultimii ani. Au avut jucători convocaţi la naţională, ceea ce nu s-a mai întâmplat de mult timp. Oţelu se apără foarte bine pe contraatac şi trebuie să fim atenţi. În ceea ce ne priveşte pe noi, ne confruntăm cu aceleaşi probleme medicale, care apar pe final de campionat“, a declarat Cosmin Contra. El a fost completat şi de secundul său, Valentin Velcea. “Mă bucur că acest campionat al Ligii întâi oferă un derby între locurile 1 şi 2 cu două echipe care sunt din provincie. Cred că la ora jocului Timişoara va arăta ca o echipă matură, care ştie ce vrea. Suntem mândri cu toţii că putem refolosi culorile şi numele acestei echipe. Felicitări celor care s-au bătut pentru palmares“, a spus Velcea. Colaboratorul lui Contra este de părere că marele avantaj al lui Poli este unitatea de grup.

Haţegan, mărul discordiei

Staff-ul tehnic al Timişoarei este extrem de nemulţumit de delegarea arbitrului Haţegan pentru meciul cu Oţelul. “Ovidiu Haţegan nu a demonstrat în acest sezon că merită să conducă acest meci, care până la urmă e o finală a Ligii întâi. CCA-ul cred că şi-a asumat acest risc prin această delegare. Dacă s-ar fi respectat ierarhiile valorice, considerăm că altcineva ar fi trebuit să oficieze această partidă. Cu siguranţă nu va fi un meci uşor şi Timişoara va fi nedreptăţită. Poli nu este respectată la Bucureşti. Ca răspuns, ne permitem şi noi să cerem control anti-doping la acest joc. Am pierdut cel puţin 6 puncte datorită arbitrilor, Haţeganu ne-a nedreptăţit în meciul cu Craiova, la el nu există greşeală omenească” a explicat team-managerul Daniel Stanciu. Aceeaşi părere despre arbitraj o are şi Contra.“Eu m-am obişnuit deja cu greşelile. În ultimul timp tuşierii greşesc foarte mult. În meciul de Cupă am pierdut din cauza unei greşeli de arbitraj, chiar dacă am jucat destul de prost. La Urziceni, chiar dacă a fost la limită, am pierdut pe o greşeală a unui tuşier. Cred că ar fi cazul ca cei care greşesc să nu mai fie delegaţi la meciuri. E anormal ca munca pe care o depui toată săptămână să îţi fie luată de un arbitru tuşier care nu a văzut ceva bine. Dacă nu vede, să lase pe alţii care văd lucrurile astea. Dacă eu am rezultate proaste din cauza erorilor de arbitraj şi îmi pot pierde locul de muncă, atunci să îşi piardă şi ei locul de muncă dacă greşesc. Nu e uşor ca pe timp de criză să plăteşti baremul arbitrilor“, a declarat “Guriţă”.

Anda Deliu

Sursa foto: Cancan.ro

yim Stanciu: Cu siguranţă, Timişoara va fi nedreptăţităgmail Stanciu: Cu siguranţă, Timişoara va fi nedreptăţităbookmark Stanciu: Cu siguranţă, Timişoara va fi nedreptăţitădelicious Stanciu: Cu siguranţă, Timişoara va fi nedreptăţitădigg Stanciu: Cu siguranţă, Timişoara va fi nedreptăţitămyspace Stanciu: Cu siguranţă, Timişoara va fi nedreptăţităshare save 120 16 Stanciu: Cu siguranţă, Timişoara va fi nedreptăţită

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National