Topless DJ & Fireshow in DAF Club din Giroc

bignews8942

Atmosfera si frumusetea noptilor din Ibiza sunt aduse in aceasta vineri in DAF Club, locul in care spectacolul intalneste atmosfera speciala a clubului.  Ibiza Night este un spectacol de exceptie conceput de DAF Club pentru timisorenii care vor sa uite pentru cateva momente de aglomeratia urbana si kitch-ul modern, in favoarea unui show care promite sa incante atat ochiul cat si sufletul celor prezenti. Seara de vineri va incepe cu un show in care focul va fi elementul principal : animatori special instruiti, profesionisti vor executa un numar de “magie artistica” jucandu-se cu focul pe miniscena DAF Club – un spectacol la care pana si zeul focului, Hefaistos, si-a cumpara bilete pentru a fi spectator.

Dupa “fire show” in scena va intra una din cele mai noi talente din spatele platanelor, care va mixa topless pentru cei prezenti. Da, este vorba de o fata, iar numele ei il veti putea afla vineri seara. Iar pentru ca orice fata care mixeaza in sanii goi are nevoie de animatori, in scena alaturi de DJ-ita topless vor intra 4 animatori imbracati extravagant, precum numele lor – extragavant dancers.

Vineri seara in DAF Club promite sa fie un show de lumina si culoare, care sa incante privirile celor care sunt prezenti in locatia din Giroc, Str. Gloria nr. 5.

Data eveniment : vineri, 14 octombrie 2011 ora 23
Locatie : DAF Club Giroc, str. Gloria nr. 5

yim Topless DJ & Fireshow in DAF Club din Girocgmail Topless DJ & Fireshow in DAF Club din Girocbookmark Topless DJ & Fireshow in DAF Club din Girocdelicious Topless DJ & Fireshow in DAF Club din Girocdigg Topless DJ & Fireshow in DAF Club din Girocmyspace Topless DJ & Fireshow in DAF Club din Girocshare save 120 16 Topless DJ & Fireshow in DAF Club din Giroc

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National