Wireless gratuit în piețele timișorene

unrii

Un nou proiect ambitios a fost pornit zilele trecute de Asociatia Timisoara.ro, care a intrat in lupta pentru castigarea campaniei Pepsi Refresh – “Da un refresh vietii urbane”. Proiectul “Info chioscuri si wireless gratuit pentru pietele istorice ale orasului”. Proiectul celor de la Timisoara.ro presupune amplasarea de info chioscuri interactive si instalarea de internet wireless gratuit in Piata Unirii, Piata victoriei (Operei), Piata Libertatii si Piata Traian. Cu siguranta cafeaua sorbita la una din terasele din zonele respective s-ar prelungi iar socializarea ar fi mai eficienta si poate cine stie, numarul de aparate digitale si tablete ar creste pe langa cestile de ceai dimineata sau cele de cafea sorbite dupa-amiaza.

Pe langa wireless gratuit, Asociatia Timisoara.ro vrea sa monteze in fiecare din cele 4 piete si webcam-uri care vor putea fi accesate online in orice moment al zilei si prin care va putea fi adus publicul mai aproape de orasul iubit. Un proiect similar este webcam-ul instalat in cladirea CCIAT din centrul orasului de Banaterra, langa fantana cu pesti.

Latura artistica si culturala a orasului va putea fi regasita si in infochioscuri, care vor fi integrate in creatii artistice ale tinerilor artisti timisoreni.

yim Wireless gratuit în piețele timișorenegmail Wireless gratuit în piețele timișorenebookmark Wireless gratuit în piețele timișorenedelicious Wireless gratuit în piețele timișorenedigg Wireless gratuit în piețele timișorenemyspace Wireless gratuit în piețele timișoreneshare save 120 16 Wireless gratuit în piețele timișorene

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National