Seara Modei Timisorene criticata dur de Adrian Haiduc. GALERIE FOTO!

DSCF0659

Aflata la a doua editie, Seara Modei Timisorene a adunat laolalta creatori de moda debutanti dar si deja celebrii, nume mari ale show-bizz-ului romanesc, modele si tentative de modele, care au smuls, sau nu, aplauzele unui public select. Colectia “Toamna in albastru” a Lucianei Plavoşin a deschis o seara plina de culori si contraste pe catwalkul de la Centrul Regional de Afaceri. Rochite de diverse marimi, cu buline sau dantela, purtate de fetite de la cele mai fragede varste, au smuls ropote de aplauze din partea asistentei.

Alexandra Glava da viata papusilor

Creatoarea Alexandra Glava, sustinuta indeaproape de agentia PTK IMAGE, a dat viata plasticitatii, rigiditatii papusilor, ce au defilat pe sunetul cutiutei muzicale. “Doll`s Fairy Tale” este o colectie bine accesorizata, ce scoate in evidenta trasaturile gingase ale papusilor.

Pentru prima data pe catwalk

La doar 15 ani, Andrada Samoila a debutat cu dreptul catre lumea buna a modei langa mult mai experimentatele sale colege de la PTK IMAGE. Netradata de emotii, Andrada s-a adaptat perfect in rolul personajlui, fiind transformata integral dintr-o copila inocenta si plina de viata, intr-o papusa rigida.

KRISZTINA KERESZTES cu colectia Hollywood Tonight a atras atentia nu doar prin perfectiunea si unicitatea colectiei ci si printr-o coregrafie deosebita. O adevarata colectie a prezentat si Mihaela Motisan. Asa cum ne-a obisnuit, creatoarea s-a lasat asteptata, pana in finalul evenimentului, insa asteptarea a meritat.

Adrian Haiduc – prezent la eveniment, adevarate critici aduse modei Timisorene

Excentricul designer de bijuterii, Adrian Haiduc, a fost prezent si destul de critic in ceea ce priveste colectiile. ” PRAF! Timisoara nu este pregatita pentru fashion, Timisoara nu gusta fashion-ul. Unele tinute au fost prea mult accesorizate, fetele mesteca guma pe podium… Mi-au placut cateva tinute ale baietilor, iar singura care a salvat seara a fost Mihaela Motisan. Doar despre ea pot spune ca a avut o colectie” a declarat designerul pentru Evenimente Banatene.

VEZI GALERIE FOTO:

GALERIE VIDEO:

IN CURAND

Bogdan P.

yim Seara Modei Timisorene criticata dur de Adrian Haiduc. GALERIE FOTO!gmail Seara Modei Timisorene criticata dur de Adrian Haiduc. GALERIE FOTO!bookmark Seara Modei Timisorene criticata dur de Adrian Haiduc. GALERIE FOTO!delicious Seara Modei Timisorene criticata dur de Adrian Haiduc. GALERIE FOTO!digg Seara Modei Timisorene criticata dur de Adrian Haiduc. GALERIE FOTO!myspace Seara Modei Timisorene criticata dur de Adrian Haiduc. GALERIE FOTO!share save 120 16 Seara Modei Timisorene criticata dur de Adrian Haiduc. GALERIE FOTO!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National