Dan Bălan – concert incendiar într-un Heaven arhiplin. GALERIE FOTO!

Dan Balan - Heaven Studio 005

Nascut la Chisinau in Republica Moldova, Dan traieste in prezent in New York. Inca de la o varsta frageda acesta a facut performanta in diferite genuri muzicale iar in 1999 a avut un rol cheie in formarea trupei O-Zone, alaturi de care a cunoscut succesul mondial cu piesa Dragostea din Tei. A semnat cu casa de muzica CatMusic iar piesele lor au atins varful topurilor din tarile europene, vanzand peste 12 milioane de discuri in toata lumea.
In 2005 Dan Balan urmeaza o cariera solo, mutandu-se la Los Angeles unde se reinventeaza sub numele de Crazy Loop. Urmeaza un an de concerte pe teritoriul american iar in 2010 a lansat Chica Bomb o piesa care a luat prin surprindere topurile si discotecile europene. urmeaza un alt hit, tot in 2010 in octombrie, Justify Sex.

Ultimul hit, care a facut si aseara senzatie in Heaven Studio Timisoara este Freedom. Mii de tineri s-au adunat in discoteca timisoreana in seara de sambata spre duminica, intr-un nou act de magie colorat in culorile muzicii.

Mai jos puteti vedea o galerie foto din peste 100 de poze facute de Cosmin Baltoi, Heaven Studio.

GALERIE FOTO:

Sursa: stiritm.com

yim Dan Bălan   concert incendiar într un Heaven arhiplin. GALERIE FOTO!gmail Dan Bălan   concert incendiar într un Heaven arhiplin. GALERIE FOTO!bookmark Dan Bălan   concert incendiar într un Heaven arhiplin. GALERIE FOTO!delicious Dan Bălan   concert incendiar într un Heaven arhiplin. GALERIE FOTO!digg Dan Bălan   concert incendiar într un Heaven arhiplin. GALERIE FOTO!myspace Dan Bălan   concert incendiar într un Heaven arhiplin. GALERIE FOTO!share save 120 16 Dan Bălan   concert incendiar într un Heaven arhiplin. GALERIE FOTO!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National