Poli se bate pentru Cupa cu Steaua in echipament aniversar.Galerie foto

IMG_2612

Clubul banatean a prezentat in mod oficial azi parteneriatul cu firma de echipamente sportive Joma. Lansarea noilor echipamente de joc ale echipei Poli Timisoara a avut loc la Symphony Caffe in Bastion. Alaturi de Gheorghe Chivorcian si Daniel Stanciu la conferinta de presa a fost prezent si reprezentantul Joma. Firma spaniolaƒ a inlocuit vechiul sponsor, Lotto. Pe langa noile echipamente, pentru aniversarea celor 90 de ani, Poli a pregatit echipamente aparte cu totul speciale, cu o noua sigla creata de Eduard Jakabhazi.

Alb-violetii devin alb-negri pentru meciul de maine, cu Steaua. Jucatori vor purta un echipament special la partida de joi, din Cupa Romaniei, in culorile pe care le-a avut echipa studenteasca la infiintare. Echipamentul aniversar (4 decembrie 1921 – data infiintarii Politehnicii Timisoara) contine tricoul alb cu dungi verticale negre si short-uri albe, jambierele avand dungi orizontale albe si negre. Pe piept, jucatorii vor purta o sigla cu totul si cu totul speciala, pe fond galben, realizata de Eduard Jakabhazi. Sigla are pe fundal imaginea Catedralei, a operei, dar si a Rectoratului Politehnicii. De asemenea, sunt reprezentati si suporterii, dar si sloganul “Poli suntem noi!”. Am dorit sa sintetizez o serie de simboluri legate de club, a declarat Eduard Jakabhazi.
In ceea ce privestete parteneriatul cu firma Joma, acesta se va derula pe termen mediu, 5 ani. Ma bucur caƒastazi am posibilitatea sa intru in familia Poli. Ma bucur ca ceea ce am gasit la Timisoara sunt premisele pentru a dezvolta o colaborare buna, si anume suporterii lui Poli, care sunt alaturi de echipa si la bine, si la rau, a spus Teodor Luca, manager Joma. Parteneriatul cu Joma se va concretiza si prin deschiderea a doua  magazine de prezentare. Contractul pe care l-am semnat se intinde pe o perioada de cinci ani. Avem si bonusuri de performanta. Vom avea echipamente speciale pentru cupele europene, unde ne dorim cu totii saƒajungem din nou, dar si pentru Cupa Romaniei. Vom deschide si un magazin online, a spus managerul sportiv Daniel Stanciu.

Parteneriatul cu Joma aduce si produse noi in magazinele oficiale ale clubului, urmand ca de astazi tricourile echipei sa se regaseasca si in rafturile magazinului. Pretul de comercializare este de 169 lei, reprezentantii clubului dezvaluind posibilitatea reducerii pretului acestora cu ocazia evenimentelor speciale cum este si meciul din cupa de maine.

Eugen Baletean

GALERIE FOTO:

yim Poli se bate pentru Cupa cu Steaua in echipament aniversar.Galerie fotogmail Poli se bate pentru Cupa cu Steaua in echipament aniversar.Galerie fotobookmark Poli se bate pentru Cupa cu Steaua in echipament aniversar.Galerie fotodelicious Poli se bate pentru Cupa cu Steaua in echipament aniversar.Galerie fotodigg Poli se bate pentru Cupa cu Steaua in echipament aniversar.Galerie fotomyspace Poli se bate pentru Cupa cu Steaua in echipament aniversar.Galerie fotoshare save 120 16 Poli se bate pentru Cupa cu Steaua in echipament aniversar.Galerie foto

One Response to Poli se bate pentru Cupa cu Steaua in echipament aniversar.Galerie foto

  1. Florin Lovin says:

    Sper ca acest nou echipament sa le poarte noroc si sa le aduca numai victorii.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National