Distractie maxima la Balul Bobocilor de la liceul Vlad Tepes din Timisoara.Galerie foto

DSCF2292

Elevii de la Liceul Teoretic Vlad Tepes din Timisoara si-au dat aseara intalnire la Balul Bobocilor organizat in cinstea lor. Pe langa muzica buna, tinerii si-au ales si cei mai frumosi colegi, iar concurentii au fost supusi unor probe care au facut ca lumea sa se simte bine: dans, proba surpriza, tinuta de seara si vals. Programul artistic intre aceste momente a inclus evolutiile trupelor de dans modern si hip-hop din scoala, precum si un recital Dex Junior.

Dupa competitia celor 7 perechi pe scena, juriul a decis castigatorii titlurilor de Mister si Miss al Balului. La baieti primul loc a revenit lui Scafaru Denis, un elev nascut in zodia Scorpion, caruia ii place tenisul, plimbarea cu rolele si sa iasa cu prietenii. Reusita vine sa confirme una dintre consideratiile sale: ”Tragi tare, ajungi departe”. Dintre fete coroana de regina s-a acordat reprezentantei clasei de filologie, Pirva Raluca. Ea este nascuta in zodia Gemeni, ii place dansul, muzica si shoppingul, fiind de parere ca in viata “Totul se iarta, nimic nu se uita”.

PTK IMAGE din nou “colecteaza” talente

Agentia de impresariat PTK IMAGE, fiind una din firmele ce a sponsorizat evenimentul, isi dezvolta din nou baza de date de tineri talentati si din cadrul liceului Vlad Tepes. Astfel castigatorii au primit premii din partea sponsorilor dar si traininguri gratuite de modeling. ” Sunt mandru de acesti copii, vad in fiecare dintre ei un potential nume greu al show-bizzului romanesc si pe masura ce facem selectii prin licee in cadrul balurilor, cautam tot mai multi tineri talentati. Incerc sa scot din mintea romanilor si mai ales a romancelor, care nu degeaba sunt considerate printre cele mai frumoase femei, ideea ca pentru a ajunge o persoana publica, sau o persoana de televiziune trebuie sa renunti la haine. Sigur ca nu e cazul acestor tineri, insa toata lumea vede ce “se vinde” acum pe monden” a declarat Bogdan Patruica, managerul agentiei mai sus mentionate.

Dupa ce s-au stabilit titlurile serii, elevii au continuat petrecerea dedicata lor. Pe muzica captivanta tinerii s-au lasat prinsii in miscarile ritmate. La un moment dat fetele au dansat desculte, renuntand la pantofi cu tocuri pentru a simti cu adevarat melodiile ce rasunau in clubul Zambara, gazda manifestarii. Distractia in local a continuat pana la ore tarzii.

 

Eugen Baletean

GALERIE FOTO:

yim Distractie maxima la Balul Bobocilor de la liceul Vlad Tepes din Timisoara.Galerie fotogmail Distractie maxima la Balul Bobocilor de la liceul Vlad Tepes din Timisoara.Galerie fotobookmark Distractie maxima la Balul Bobocilor de la liceul Vlad Tepes din Timisoara.Galerie fotodelicious Distractie maxima la Balul Bobocilor de la liceul Vlad Tepes din Timisoara.Galerie fotodigg Distractie maxima la Balul Bobocilor de la liceul Vlad Tepes din Timisoara.Galerie fotomyspace Distractie maxima la Balul Bobocilor de la liceul Vlad Tepes din Timisoara.Galerie fotoshare save 120 16 Distractie maxima la Balul Bobocilor de la liceul Vlad Tepes din Timisoara.Galerie foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National