Liga distractiei la balul bobocilor de la LPS Banatul. GALERIE FOTO SI VIDEO!

DSCF3519

Viitori campioni de la Liceul cu program sportiv Banatul din Timisoara s-au adunat vineri seara in clubul Heaven la Balul Bobocilor organizat in cinstea lor. Pe langa muzica buna, tinerii si-au ales si cei mai frumosi colegi, iar concurentii au fost supusi unor probe care au facut ca lumea sa se simte bine: sportiva, dans, proba surpriza, interpretarea tematica a unei tari si tinuta de seara. Intre aceste momente programul a inclus evolutia trupei de dans White Steps iar modelele agentiei PTK Image au prezentat colectia Merlin a creatoarei de moda Monalisa Aida Vijulie.

trans Liga distractiei la balul bobocilor de la LPS Banatul. GALERIE FOTO SI VIDEO!

Dupa competitia celor 7 perechi pe scena, juriul a decis castigatorii titlurilor de Mister si Miss al Balului.  La baieti primul loc a revenit lui Altmayer Marius, iar la fete cea mai frumoasa a fost desemnata Trailescu Mirabela. Dupa ce s-au stabilit titlurile serii, startul programului muzical s-a dat de solista Anastasia Sandu. Dupa recitalul sau fondul muzical a fost asigurat de la platane de dj-ul clubului. Pe acordurile  captivante tinerii s-au lasat prinsii in miscarile ritmate, fiecare dintre cei aflati la petrecere fiind in avantaj net . Distractia in local a continuat pana la ore tarzii.

Eugen Baletean

VIDEO:

GALERIE FOTO:

yim Liga distractiei la balul bobocilor de la LPS Banatul. GALERIE FOTO SI VIDEO!gmail Liga distractiei la balul bobocilor de la LPS Banatul. GALERIE FOTO SI VIDEO!bookmark Liga distractiei la balul bobocilor de la LPS Banatul. GALERIE FOTO SI VIDEO!delicious Liga distractiei la balul bobocilor de la LPS Banatul. GALERIE FOTO SI VIDEO!digg Liga distractiei la balul bobocilor de la LPS Banatul. GALERIE FOTO SI VIDEO!myspace Liga distractiei la balul bobocilor de la LPS Banatul. GALERIE FOTO SI VIDEO!share save 120 16 Liga distractiei la balul bobocilor de la LPS Banatul. GALERIE FOTO SI VIDEO!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National