Încă o deplasare fără victorie pentru HCM Poli

 Încă o deplasare fără victorie pentru HCM PoliHandbaliştii timişoreni nu au reuşit nici în această etapă să spargă gheaţa şi să învingă în deplasare. Universitatea Cluj a învins echipa timişoreană cu scorul de 34-30, după ce la pauză a condus cu 17-11.

Situaţia nu este deloc roz la HCM Poli. Echipa are numeroşi jucători accidentaţi. La Cluj au făcut deplasarea Macovei, Ursu, Gălan şi Sărădan, deşi niciunul nu era complet refăcut. Primul sfert de oră a fost catastrofal pentru echipa antrenată de Otto Hell.

Clujenii au condus cu 9-1 şi 12-2, însă alb-violeţii au reuşit să revină în partea secundă a primei reprize. În repriza a doua, jocul bănăţenilor a arătat mai bine, după introducerea portarului Cristian Tcaciuc şi cele 5 reuşite consecutive ale lui Pârvan. De remarcat în acest meci este faptul că timişorenii nu au avut aproape deloc aruncări de la 9 metri. Acest lucru s-a datorat faptului că ªimicu a avut dureri la mână, iar Vaidasigan nu a avut decât câteva aruncări notabile la început.

Principalii marcatori ai lui Poli au fost Pârvan, cu 7 goluri, urmat de ªimicu cu 4 reuşite, şi Vaidasigan şi Ignat cu 3 goluri. Mrakic a înscris primele sale goluri de la revenirea în tricoul Politehnicii. Sârbul a înscris de două ori în poarta clujenilor. HCM Poli rămâne astfel doar cu trei victorii în campionat. Timişorenii joacă săptămâna viitoare ultimul meci din acest an împotriva celor de la HC Odorhei, echipă antrenată de fostul lor tehnician, Vlad Caba.

Anda Deliu

Sursa foto: www.aspolitehnica.ro

yim Încă o deplasare fără victorie pentru HCM Poligmail Încă o deplasare fără victorie pentru HCM Polibookmark Încă o deplasare fără victorie pentru HCM Polidelicious Încă o deplasare fără victorie pentru HCM Polidigg Încă o deplasare fără victorie pentru HCM Polimyspace Încă o deplasare fără victorie pentru HCM Polishare save 120 16 Încă o deplasare fără victorie pentru HCM Poli

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National