Adelina Pestritu a lansat cocktailul lui Adrian Haiduc.Galerie foto

DSCF5030

Adelina Pestriţu, vedeta postului Kanal D, a indeplinit sarciniile postului de barman la un eveniment petrecut miercuri seara in Timisoara. Ea a preparat un cocktail special, numit “Spicy by Adrian Haiduc”, pe care un bar din oraşul de peste Bega vrea să-l introducă în meniu. Fosta doamnă Vârciu a pregatit la Dominion Caffe cocktailul “Spicy by Adrian Haiduc”, o băutură care este apreciata de cei care au incercat-o ca fiind … “tare”. Adelina a reusit să combine cât mai bine ingrediente, care sunt dintre cele mai diverse, printre care şi turtă dulce şi chilli, pentru ca originala băutură sa respecte reteta pusa la punct de Avirvarei Alexandru, un specialist in aceasta bransa.

trans Adelina Pestritu a lansat cocktailul lui Adrian Haiduc.Galerie foto

Inspiratia pentru aceasta inedita licoare s-a aratat in vis pentru Alexandru. Ziua a combinat intr-o formula dulce si sarata ingredinte precum: gin, sirop de turta dulce, suc de mere, suc lime si sirop de ardei iute, respectiv chilli care da o nota picanta amestecului rezultat. Bautura este servita intr-un pahar special, dupa un timp de mai putin de 2 minute necesare pentru prepare. Pe langa aceasta prima varianta se poate opta si pentru cocktailul care nu contine alcool. Avirvarei este reprezentantul pentru zona de vest din partea Asociatiei Barmanilor Profesionisti din Romania, care cuprinde membri din toata tara, fiind implicat in proiectul scoala Barmania care se adresează atât barmanilor începători cât şi celor cu experienţă, dar care doresc să îşi dezvolte cunoştinţele si să se specializeze.

Cocktailul lansat la  Dominion Caffe cu ajutorul Adelinei Pestriţu şi al excentricului designer de bijuterii Adrian Haiduc se vrea a fi un cadou simbolic pentru cel de-al doilea. Proprietarii localului vor să-i mulţumească timişoreanului pentru performanţele cu care şi-a reprezentat până acum ţara şi oraşul natal: trei recorduri mondiale (prezentarea de bijuterii la cea mai mare înălţime, cele mai lung mărţişor din lume şi cel mai lung cercel din lume). La lansarea cocktailului au fost prezente Roxana Cretu si Lavinia Mihnea,  doua din modelele de baza ale agentiei PTK IMAGE. Nu au lipsit nici alte frumuseti locale renumite precum: Cristiana Dima sau Roxana Golban (sexy psd-ista)

Eugen Baletean

GALERIE FOTO:

yim Adelina Pestritu a lansat cocktailul lui Adrian Haiduc.Galerie fotogmail Adelina Pestritu a lansat cocktailul lui Adrian Haiduc.Galerie fotobookmark Adelina Pestritu a lansat cocktailul lui Adrian Haiduc.Galerie fotodelicious Adelina Pestritu a lansat cocktailul lui Adrian Haiduc.Galerie fotodigg Adelina Pestritu a lansat cocktailul lui Adrian Haiduc.Galerie fotomyspace Adelina Pestritu a lansat cocktailul lui Adrian Haiduc.Galerie fotoshare save 120 16 Adelina Pestritu a lansat cocktailul lui Adrian Haiduc.Galerie foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National