Liga Ghinionista la Baschet.Galerie Foto si Video

Picture 099
Liga Balcanica  este cu mult ghinion pentru echipa BC Timisoara, daca in urma cu o saptamana in prima etapa  din aceasta competitie, 2011-2012, BC Timisoara pierdea in ultimile 2 secunde in Bulgaria cu o aruncare de 3 puncte, in favoarea primei echipe castigatoare  a Ligii Balcanice (2009) : Rilski S.Samokov ,  in seara asta  la sala COSTANTIN JUDE (Sala Olimpia) BC Timisoara pierde meciul in ultimile 2 secunde  din sfertul 4.
Ce-i mai buni marcatori ai echipei Timisoarene  au fost :

Popescu  - 24puncte, 5 recuperări
Jovanovic – 20 puncte, 1 recuperare
la echipa vizitatoare KK Tours Skopjie  ce-i mai buni marcatori au fost :

Karadzovski – 20 puncte
Markovski -12 puncte
Dimcevski – 12 puncte

Dimcevski , fundasul echipei a facut parte   la Campionatul Mondial de anul acesta din surpriza campionatului  echipa Macedoniei. În urma acestui rezultat şi a înfrângerii din primul meci disputat împotriva celor de la Rilski Sportist din Bulgaria, BC Timişoara se află pe poziţia a cincea în Grupa A( din 6 echipe), cu 2 înfrângeri şi nicio victorie, acumulând în cont 2 puncte. Sa tinem pumnii echipei BC Timisoara in continuare in Liga Balcanica  si nu in ultimul rand in Liga Nationala.

Sorin Neamtu

VIDEO:

Esec in ultimele 13 secunde pentru Timisoara in Liga Balcanica la baschet

GALERIE FOTO:

yim Liga Ghinionista la Baschet.Galerie Foto si Videogmail Liga Ghinionista la Baschet.Galerie Foto si Videobookmark Liga Ghinionista la Baschet.Galerie Foto si Videodelicious Liga Ghinionista la Baschet.Galerie Foto si Videodigg Liga Ghinionista la Baschet.Galerie Foto si Videomyspace Liga Ghinionista la Baschet.Galerie Foto si Videoshare save 120 16 Liga Ghinionista la Baschet.Galerie Foto si Video

3 Responses to Liga Ghinionista la Baschet.Galerie Foto si Video

  1. svetlan32 says:

    Bine conturat reportajul. La mai multe. Felicitari.

  2. svetlan32 says:

    Felicitari reporterului sportiv. Rog administratorul site-ului sa posteze reportaje mai multe scrise de d-ul reporter. Multumesc.

  3. nrox92 says:

    Felicitari reporterului!bun reportaju

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National