Conexiunea pentru distractie la Balul bobocilor din Grupul Scolar de Posta si Telecomunicatii. Galerie foto

DSCF8224

Elevii de la Grupul Scolar de Posta si Telecomunicatii din Timisoara si-au dat aseara intalnire la Balul Bobocilor organizat in cinstea lor. Pe langa muzica buna, tinerii si-au ales si cei mai frumosi colegi, iar concurentii au fost supusi unor probe care au facut ca lumea sa se simte bine: introducere, cultura generala, proba surpriza, dans modern, creatie propie pe scena, tinuta de seara si vals. Programul artistic intre aceste momente a inclus evolutiile Brigazii 2 pe 3 and Masterred (trupa de umor care s-a facut extrem de cunoscuta la showul Romanii au talent), un concert rock sustinut de elevul Otves Robert din clasa 12-a A din scoala, iar o parte din fete au avut o prezentare de moda Dobai Memoris, colectie asigurata de magazinul cu acelasi nume din oras .

trans  Conexiunea pentru distractie la Balul bobocilor din Grupul Scolar de Posta si Telecomunicatii. Galerie foto

Dupa competitia celor 7 perechi pe scena, juriul a decis castigatorii titlurilor de Mister si Miss al Balului. La baieti primul loc a revenit lui Florian Claudiu, un elev nascut in zodia Gemeni, caruia ii place sportul. Dintre fete coroana de regina s-a acordat partenerei sale Ackerman Aniko. Ea este nascuta in zodia Scorpion, dansul este pasiunea sa, iar peste cateva zile va implini 15 ani, reusita de asta seara venind sa confirme ca astrele au tinut sa-i faca un cadou pe masura la aniversarea sa.

Dupa ce s-au stabilit titlurile serii, elevii au continuat petrecerea dedicata lor. Pe muzica captivanta tinerii s-au lasat prinsii in miscarile ritmate pe ringul de dans. Se poate spune ca pe cele mai atractive acorduri muzicale combinate la platane de disc-jockey s-a realizat o conexiune speciala la distractie intre liceeni cu adevarat de neuitat pentru viitor. Distractia in local a continuat pana la ore tarzii.

Florin Mirescu

GALERIE FOTO:

yim  Conexiunea pentru distractie la Balul bobocilor din Grupul Scolar de Posta si Telecomunicatii. Galerie fotogmail  Conexiunea pentru distractie la Balul bobocilor din Grupul Scolar de Posta si Telecomunicatii. Galerie fotobookmark  Conexiunea pentru distractie la Balul bobocilor din Grupul Scolar de Posta si Telecomunicatii. Galerie fotodelicious  Conexiunea pentru distractie la Balul bobocilor din Grupul Scolar de Posta si Telecomunicatii. Galerie fotodigg  Conexiunea pentru distractie la Balul bobocilor din Grupul Scolar de Posta si Telecomunicatii. Galerie fotomyspace  Conexiunea pentru distractie la Balul bobocilor din Grupul Scolar de Posta si Telecomunicatii. Galerie fotoshare save 120 16  Conexiunea pentru distractie la Balul bobocilor din Grupul Scolar de Posta si Telecomunicatii. Galerie foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National