Zei si Zeite la balul bobocilor de la Liceul Teoretic William Shakespeare. GALERIE FOTO

DSC00134

Muritori de toate varstele, elevi si profesori de la Liceul Teoretic William Shakespeare din Timisoara s-au adunat joi seara in clubul Pantheon la Balul Bobocilor. Tema editiei din acest an a fost Zei si Zeite. Pe muzica buna, tinerii si-au ales si cei mai frumosi colegi, iar concurentii au fost supusi unor probe care au facut ca lumea sa se simte bine: reprezentare artistica a unor personaje din randul zeitatiilor alese, proba de dansuri clasice si moderne, coregrafie hip-hop si proba surpriza (unde perechile pe o melodie data de organizatorii au trebuit sa impresioneze juriul). Deschiderea balului a fost facuta prin prezentarea cuplurilor de zeitatii insotiti de “sfantul axente”.

Intre aceste momente programul a inclus evolutia unor talente din randului eleviilor din ani mai mari. Alexandra Petric din clasa a 12 -a real a cantat o piesa ”Someone like you” de la Adele, prestatie apreciata de colegii, mai ales pentru ca solista se afla pentru prima data pe scena in fata unui public. Un spectacol de umor si coregrafie a fost prezentat de Sanatescu Mihai si Francesca Sonia, urmat de un show special realizat de cei doi barmani ai localului care au cuprins jonglerii si acrobatii cu ustensilele muncii lor din spate barului cum ar fi sticle, pahare si alte recipiente folosite la prepararea cocktailurilor.

Dupa competitia celor 6 perechi pe scena, juriul a decis castigatorii titlurilor de Mister si Miss al Balului.  La baieti primul loc a revenit lui Glazar Ciprian (interpretul lui Cupidon), iar la fete cea mai frumoasa a fost desemnata Dan Letitia (in rolul zeitei Hator). Se vede ca a fost seara zeului iubirii, nu stim ce a tintit cu arcul fermecat din recuzita, insa sortii au facut sa fie alaturi de zeita Hator pee podium. Dupa ce s-au stabilit titlurile serii, s-a dat startul la petrecere in tot clubul pentru cei aproape 2000 elevi si 144 cadre didactice. Pe acordurile  captivante tinerii s-au lasat prinsii in miscari cu adevarat divine, fiecare dintre cei aflati la petrecere s-a bucurat la maxim . Toti care au venit la bal au fost invitatii speciali ai reuniunii, chiar daca nu au ajuns inca nemurirea. Distractia in local a continuat pana la ore tarzii.

Florin Mirescu

Foto: Valentin Handro

GALERIE FOTO:

yim Zei si Zeite la balul bobocilor de la Liceul Teoretic William Shakespeare. GALERIE FOTOgmail Zei si Zeite la balul bobocilor de la Liceul Teoretic William Shakespeare. GALERIE FOTObookmark Zei si Zeite la balul bobocilor de la Liceul Teoretic William Shakespeare. GALERIE FOTOdelicious Zei si Zeite la balul bobocilor de la Liceul Teoretic William Shakespeare. GALERIE FOTOdigg Zei si Zeite la balul bobocilor de la Liceul Teoretic William Shakespeare. GALERIE FOTOmyspace Zei si Zeite la balul bobocilor de la Liceul Teoretic William Shakespeare. GALERIE FOTOshare save 120 16 Zei si Zeite la balul bobocilor de la Liceul Teoretic William Shakespeare. GALERIE FOTO

2 Responses to Zei si Zeite la balul bobocilor de la Liceul Teoretic William Shakespeare. GALERIE FOTO

  1. florin says:

    tare!

  2. unu` says:

    super tare balu`!!! Ma bucur ca nu s-au mai dat bani pt miss si mister la fel ca anul trecut..bine misteru era dragut dar aia care a iesit miss a dat bani la unu` din juriu..ma rog ..
    Oricum, felicitarile mele pt organizare si corectitudne!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National