Santier de distractie la Balul bobocilor din Facultatiile de Constructii si Comunicare a UPT. Galerie foto

DSCF3808

Miercuri seara in clubul Heaven, studenti de la facultatiile de Constructii si Stiintele Comunicarii din cadrul Politehnicii Timisoara si-au dat intalnire la distractie in cadrul Balului Bobocilor pus in opera de Organizatia Studentiilor Traian Lalescu. In concursul pentru cea mai frumosi colegii s-au inscris 10 perechi care au fost supuse la o serie de probe: prezentarea fiecarui cuplu, proba orala, testare sportiva, dans si proba de aptitudini.

trans Santier de distractie la Balul bobocilor din Facultatiile de Constructii si Comunicare a UPT. Galerie foto

Anul acesta, tema aleasa de organizatorii a fost “Inapoi la liceu”, iar premiile au tinut sa recompense participanti in mod special pentru promovarea examenului de maturitate si trecerea la alt nivel, diplomele fiind acordate castigatorilor de chiar rectorul Nicolae Robu, care a fost si membru al juriului. Titlurile de miss si mister boboc s-au indreptat spre perechea cu numarul 8 formata din Oana Blagniceanu si Victor Pughiuc.

 In pauzele dintre probele de concurs au evoluat in spectacol de umor ”Brigada 2 pe 3″ , iar prezentatorul ediţiei de anul acesta, Sorin, a realizat un moment de stand-up comedy care a fost gustat depublic. Programul artistic al serii a mai inclus un dans prezentat de Laura, un show de break-dance realizar de doi tineri din Satu Mare, iar o surpriza serii a fost recitalul special de Beatbox. După stabilirea rezultatelor concursului, pe scena a urcat Grasu XXL si Mitza de la Agresiv, care au oferit studentilor un concert pe masura asteptariilor.

Florin Mirescu

GALERIE FOTO:

yim Santier de distractie la Balul bobocilor din Facultatiile de Constructii si Comunicare a UPT. Galerie fotogmail Santier de distractie la Balul bobocilor din Facultatiile de Constructii si Comunicare a UPT. Galerie fotobookmark Santier de distractie la Balul bobocilor din Facultatiile de Constructii si Comunicare a UPT. Galerie fotodelicious Santier de distractie la Balul bobocilor din Facultatiile de Constructii si Comunicare a UPT. Galerie fotodigg Santier de distractie la Balul bobocilor din Facultatiile de Constructii si Comunicare a UPT. Galerie fotomyspace Santier de distractie la Balul bobocilor din Facultatiile de Constructii si Comunicare a UPT. Galerie fotoshare save 120 16 Santier de distractie la Balul bobocilor din Facultatiile de Constructii si Comunicare a UPT. Galerie foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National