S-a spart ghinionul: 18 puncte avans pentru o victorie de vis

Picture 095
Daca echipele  de pana acum  cu care a jucat BC Timisoara : Rilski (Bulgaria) si Tours (Macedonia)  nu erau cunoscute publicului banatean, echipa vizitatoare de Marti seara OKK Belgrad e un nume cunoscut datorita  fostului jucator  Radivoj Korac si datorita celor  7 trofee castigate  in campionatul Serbiei unul dintre cele mai puternice campionate.  Pe parchetul din Olimpia favorita pe hartie era echipa OKK Belgrad, insa calculele hartiei au fost date peste cap de echipa violeta cu un joc de vis in toate cele 4 sferturi ale  jocului, (27-19, 16-21, 23-13, 19-14) si  un scor ce nu multa lume  astepta sa fie pe tabela de marcaj la finalul meciului  85-67 . Timisoareni  urca pe locul 2 in clasament  dupa echipa BC Galil Gilboa.
In week-end-ul ce urmeaza la Timisoara aterizeaza echipa din  Medias ocupanta locului 2 intr-un derby al campionatului intern. Meciul se va disputa Sambata la ora 17:30 (intrarea pentru publicul banatean va fi libera).
Sorin Neamtu
yim S a spart ghinionul: 18 puncte avans pentru o victorie de vis gmail S a spart ghinionul: 18 puncte avans pentru o victorie de vis bookmark S a spart ghinionul: 18 puncte avans pentru o victorie de vis delicious S a spart ghinionul: 18 puncte avans pentru o victorie de vis digg S a spart ghinionul: 18 puncte avans pentru o victorie de vis myspace S a spart ghinionul: 18 puncte avans pentru o victorie de vis share save 120 16 S a spart ghinionul: 18 puncte avans pentru o victorie de vis

2 Responses to S-a spart ghinionul: 18 puncte avans pentru o victorie de vis

  1. svetlan32 says:

    Hai BC Timisoara. Suntem alaturi de voi. Multumesc site-ului pentru reportajele postate si reporterului pentru relatare.

  2. Oana says:

    Bafta in week-end:)

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National