Tosaint Ricketts a fost prezentat oficial la Poli

 Tosaint Ricketts a fost prezentat oficial la PoliPoli va putea miza din retur pe un nou atacant. Tosaint Ricketts, fostul jucător de la MyPa-47, va fi legitimat de la 1 ianuarie şi va juca pentru alb-violeţi din retur.

Jucătorul a fost remarcat de cei de la Poli de când a reuşit să înscrie trei goluri împotriva lor. Ceea ce i-a surprins cel mai mult pe cei din staff-ul tehnic a fost viteza atacantului canadian. Ricketts este născut în 1987 în oraşul Edmonton din Canada. El a evoluat şi pentru naţionala de tineret a ţării sale, dar şi pentru echipa Canadei care a participat la Jocurile Olimpice.

Negocierile cu Ricketts au decurs foarte uşor. “Îl putem legitima abia de la 2 ianuarie. Negocierile au decurs foarte uşor, este un băiat extraordinar, a fost foarte bine primit de colegii lui. Sperăm să le facă şi altora ce ne-a făcut nouă”, a declarat Daniel Stanciu, referindu-se la golurile marcate de canadian în poarta Timişoarei. ªi antrenorul Cosmin Contra este mulţumit de transfer. “Eu mi-am dat acceptul imediat dup accidentarea lui Mansour. Deşi va juca abia din retur, Ricketts a venit mai devreme ca să se obişnuiască cu echipa şi cu diferenţa de fus orar“, a completat Contra. Jucătorul a spus că a avut oferte şi din alte ţări, dar a i-a fost foarte uşor să aleagă să vină la Poli datorită rezultatelor echipei şi a publicului. “Sunt foarte bucuros că am venit aici. Am avut şi alte opţiuni, dar când am auzit de Poli am acceptat imediat”, a spus atacantul, care nu are încă un număr de tricou, deşi a spus că şi-ar dori să poarte numărul 87, anul său de naştere. Jucătorul a semnat un contract de trei ani şi jumătate cu clubul. Preşedintele Gheorghe Chivorchian a spus că mai sunt o serie de jucători pe care clubul vrea să îi transfere, dar deocamdată nu divulga nimic până nu se vor semna înţelegeri.

Anda Deliu

Sursa foto: www.politimisoara.com

yim Tosaint Ricketts a fost prezentat oficial la Poligmail Tosaint Ricketts a fost prezentat oficial la Polibookmark Tosaint Ricketts a fost prezentat oficial la Polidelicious Tosaint Ricketts a fost prezentat oficial la Polidigg Tosaint Ricketts a fost prezentat oficial la Polimyspace Tosaint Ricketts a fost prezentat oficial la Polishare save 120 16 Tosaint Ricketts a fost prezentat oficial la Poli

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National