Obiectiv indeplinit, 4 din 6 Puncte

Picture 242
Inainte de meciul cu Odorhei, elevii lui Nedelko Vuckovic aveau ca obiectiv  ce-l putin 4 puncte din 6 posibile, ceeia ce s-a si intamplat. Dupa victoria cu Odorhei si infrangerea de la  Calarasi, duminica banateni trebuiau sa invinga echipa din Suceava pentru a fi indeplinit obiectivul  stabilit de conducerea clubului Timisoarean. Handbalisti Timisoreni au intrat  in meci mai motivati decat Suceveni si au preluat conducerea pe tabela cu un sec 3-0 in minutul 5.
Avantajul s-a marit pana la 9 goluri diferenta in repriza a doua , cand echipa a avut si un moment de cadere in joc, ceea ce a permis echipei din Suceava sa se apropie la 3 goluri de echipa banateana. Inainte cu 10 minute de finalul meciului, antrenorul banatenilor a cerut time out reorganizand echipa. Dupa cele 60 de secunde de time out violeti sau desprins la  6 goluri pana la finalul meciului 27-21 scor final.
Ce-i mai buni marcatorii ai meciului sunt:
            Politehnica Timisoara:    -Andrei Lela (6 goluri)
                                                              – Cristi Fenici 4(goluri)
            Bucovina Suceava:      -Georgica Cantec (6 goluri)
                                                        -Razvan Gavriloaia (4 goluri)

Urmatorul meci Politehnica Timisoara se va deplasa  la echipa care se claseaza pe locul 2  Stiinta Bacau in data de 4 Decembrie .

Sorin Neamtu

yim Obiectiv indeplinit, 4 din 6 Punctegmail Obiectiv indeplinit, 4 din 6 Punctebookmark Obiectiv indeplinit, 4 din 6 Punctedelicious Obiectiv indeplinit, 4 din 6 Punctedigg Obiectiv indeplinit, 4 din 6 Punctemyspace Obiectiv indeplinit, 4 din 6 Puncteshare save 120 16 Obiectiv indeplinit, 4 din 6 Puncte

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National