Distractie sub intensitate maxima la Balul Bobocilor de la electro din UPT. Galerie foto

DSCF0084

Muritori de toate varstele, studenti si profesori de la trei dintre specializările Politehnicii din Timisoara s-au adunat miercuri seara in în sala de spectacole a Casei Tineretului din oras. Tema editiei din acest an a fost Zei si Zeite din Grecia antica. Pe muzica buna, tinerii si-au ales si cei mai frumosi colegi, iar concurentii au fost supusi la 7 probe care au facut ca lumea sa se simte bine: reprezentare artistica a unor personaje din randul zeitatiilor alese, proba de dansuri clasice si moderne, proba surpriza, creativitate, indemanare. Deschiderea balului a fost facuta prin defilarea cuplurilor de zeitatii prezentati de Sorin, din pozitia de Zeus, patron al celor din Olimp.

trans Distractie sub intensitate maxima la Balul Bobocilor de la electro din UPT. Galerie fotoIntre aceste momente programul a inclus evolutia unui cuplu de dansatori, recitalul trupei de rock Mental Safe si momentul coregrafic realizat de formatia de dans White Steps. Un spectacol de stand-up comedy oferit de prezentator a completat tonul vesel al serii.

Dupa competitia celor 9 perechi pe scena, juriul a decis castigatorii titlurilor de Mister si Miss al Balului.  La baieti primul loc a revenit lui Pintea Catalin, iar la fete cea mai frumoasa a fost desemnata Tisca Despina. Dupa ce s-au stabilit titlurile serii, s-a dat startul la petrecere in clubul Fratelli pentru studenţii facultăţilor Automatică şi Calculatoare, Electronică şi Telecomunicaţii, Electrotehnică şi Electroenergetică. Pe acordurile captivante date de DJ Project si Giulia tinerii s-au lasat prinsii in miscari cu adevarat divine, fiecare dintre cei aflati la petrecere s-a bucurat la maxim . Toti care au venit la bal au fost invitatii speciali ai reuniunii, chiar daca nu au ajuns inca nemurirea. Distractia in local a continuat pana la ore tarzii.

Eugen Baletean

GALERIE FOTO:

yim Distractie sub intensitate maxima la Balul Bobocilor de la electro din UPT. Galerie fotogmail Distractie sub intensitate maxima la Balul Bobocilor de la electro din UPT. Galerie fotobookmark Distractie sub intensitate maxima la Balul Bobocilor de la electro din UPT. Galerie fotodelicious Distractie sub intensitate maxima la Balul Bobocilor de la electro din UPT. Galerie fotodigg Distractie sub intensitate maxima la Balul Bobocilor de la electro din UPT. Galerie fotomyspace Distractie sub intensitate maxima la Balul Bobocilor de la electro din UPT. Galerie fotoshare save 120 16 Distractie sub intensitate maxima la Balul Bobocilor de la electro din UPT. Galerie foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National