Poleiul face victime. Două persoane au murit după ce au derapat cu maşina într-un TIR

img00145

Un bărbat şi o femeie au murit după ce maşina în care se aflau aceştia, s-a lovit de un tir în apropiere de localitatea Reşiţa. Traficul în zona este în continuare blocat. Din acauza poleiului, maşina în care se aflau a derapat şi s-a ciocnit cu un TIR. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabilii cu exactitate împrejurările dar şi cine se face vinovat de producerea accidentului, iar familia celor două victime spune că va acţiona în instanţă Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara, pentru că nu a intervenit la timp cu material antiderapant.

Doi morţi şi circulaţia blocată mai bine de cinci ore între Reşiţa şi Caransebeş pe DN 58. Acesta este bilanţul poleiului de astă seară când din nefericire drumarii nu au intervenit sau au intervenit prea târziu.

Accident mortal 2 persoane la Soceni in curba 15 300x169 Poleiul face victime. Două persoane au murit după ce au derapat cu maşina într un TIRComunicatul oficial spune că în jurul orei 19:30, un autoturism de teren ce venea dinspre Caransebeş, a derapat pe carosabilul acoperit cu polei la curba de dinaintea brutăriei de la Soceni şi a intrat în coliziune cu un autotren cu număr de Timiş încărcat cu lemn ce venea dinspre Reşiţa şi care la rândul său a scăpat de sub control tot din cauza poleiului. ªoferul tir-ului spune că ,,drumul era ca sticla, nu era dat cu nimic pe jos, la un moment dat am început să mă duc ca sania, simţeam cum mă împinge remorca cu botul cabinei în maşină, vedeam cum se strâmbă tabla – cum se deformează maşina din faţa mea, apoi, totul a fost un iad. Nu sunt vinovat, nu am avut viteză, nu au dat pe drum cu nimic. Sunt şofer din 1984 şi niciodată drumurile nu au fost mai lăsate în voia Domnului ca şi acum. Nimeni nu face nimic”.
Din cauza greutăţii remorcii tir-ului, cabina a fost strivită- cabină care la rândul ei a strivit autoturismul de teren transformându-l într-un morman de fiare. Cele două persoane care se aflau în autoturism, soţ şi soţie- Pepi şi Gabriela, amândoi tineri până în 51 de ani, şi-au pierdut viaţa pe loc sfârşind striviţi între fiarele maşinii. În momentul în care pompierii au tăiat maşina bucată cu bucată, aceasta însemnând aproape două ore, bărbatul era aplecat peste femeie într-o poziţie care arată clar că a vrut să o protejeze până în ultima clipă. Pompierii au reuşit să o scoată pe Gabriela prima dată.
Accident mortal 2 persoane la Soceni in curba 17 300x169 Poleiul face victime. Două persoane au murit după ce au derapat cu maşina într un TIRAutotrenul blochează drumul în totalitate şi la această oră.  Este posibil ca activităţile de degajare a drumului să dureze până spre dimineaţă fiindcă de la Timişoara trebuie adusă o macara de mare putere cu ajutorul căreia să fie degajat drumul. .
ªoferul autotrenului a fost transportat de ambulanţă în stare de şoc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, cu multiple traumatisme, dar nu are viaţa pusă în pericol.
Rudele şi prietenii celor două persoane omorâte în accident s-au strâns în curtea spitalului şi au vrut să intre peste şoferul de TIR în spital. Pentru calmarea spiritelor a fost nevoie de prezenţa mascaţilor şi a jandarmilor. ªi la această oră spitalul este păzit de mascaţi.
Poliţiştii au luat decizia să instaleze un post control la ieşirea din Reşiţa pe DN 58 – loc în care poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi care vor dă meargă spre Caransebeş să facă un ocol prin Târnova sau oraşul Bocşa.
Accident mortal 2 persoane la Soceni in curba 11 300x169 Poleiul face victime. Două persoane au murit după ce au derapat cu maşina într un TIRCei doi soţi morţi sunt cunoscuţi oameni de afaceri din Caraş-Severin, Petru şi Gabriela, care aveau un magazin de pompe funebre dar şi cel mai mare centru de colectare a fierului vechi din judeţ.
Poleiul a acoperit  aproape toate drumurile din judeţ şi fiindcă drumarii de la drumurile naţionale şi cei de la drumurile judeţene au intervenit foarte târziu, la poliţie au fost înregistrate peste 15 accidente şi răsturnări în decor. Numai pe DN 58 au fost cinci accidente, altele pe drumul judeţean ce leagă Reşiţa de Oraviţa iar altele pe celelalte drumuri din Caraş Severin.
yim Poleiul face victime. Două persoane au murit după ce au derapat cu maşina într un TIRgmail Poleiul face victime. Două persoane au murit după ce au derapat cu maşina într un TIRbookmark Poleiul face victime. Două persoane au murit după ce au derapat cu maşina într un TIRdelicious Poleiul face victime. Două persoane au murit după ce au derapat cu maşina într un TIRdigg Poleiul face victime. Două persoane au murit după ce au derapat cu maşina într un TIRmyspace Poleiul face victime. Două persoane au murit după ce au derapat cu maşina într un TIRshare save 120 16 Poleiul face victime. Două persoane au murit după ce au derapat cu maşina într un TIR

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National