Inflatie de distractie la Balul bobocilor de la FEAA din UVT.Galerie foto

DSCF2068t
Studentii Facultății de Economie și Administrare a Afacerilor și-au desemnat marti seara în Clubul Heaven Studio pe cele mai frumoase boboace. Viitoarele economiste au fost supuse la trei probe.
Prima probă a constat în defilarea concurentelor pe podium în body și ciorapi colorati. Juriul și cei prezenti au putut aprecia frumusețea  participantelor.
 
 
In proba a doua, fetelor li s-a testat inteligența și simțul umorului. ”Ccele nouă consiliere ale lui Funeriu” au avut greaua misiune de a transmite studentilor  într-un mod cât mai plăcut măsurile ministrului în ceea ce-i privește pe studenți. Astfel decizia de reducere a burselor studentești  a fost privită de către Adriana un bun prilej pentru o cură întrucât cuantumul ei permite consumarea doar a merelor și apei. Daniela a considerat un bun prilej pentru studentii de a se cunoaste mai bine, propunerea de a începe cursurile la ora șase dimineața. Larisa a fost de părere că dublarea taxei de cămin ca pe o acțiune de strângere de fonduri.
Simona a considerat că desfințarea căminelor mixte un bun prilej ca fetele și băieții să se reuneasca în cluburi și baruri. Pentru Narcisa, cele patru ore de petrecut în biblotecă, obligatoriu, reprezintă un bun prilej  de “a cunoaște pe cineva”.
Pentru Andreea faptul că studenților li se va deconta doar biletele de personal nu reprezintă un lucru umilitor, ci este o bună oportunitate de a socializa mai bine. Iasmina doreste prin interzicerea  ca restanțierii să petreacă în cluburi, sa scada posibilitatea ca fetele să fie ținta unor hărțuieli sexuale. Obligativitatea ca studenții să dea licența din șapte materii, va spori șansele pentru studentului la angajare, datorită pregătirii mai temeinice pe care  o va face.
 
Ținuta de seară a pus în evidență grația aspiranteor la titlul de miss boboc FEAA 20011.
Câștigătoarele au fost:
Andreia a obtinut titlul de prințesă.
Regină a fost încoronată Andreea.
Titlul de miss a fost adjudecat de Larisa.
Distracția balului a fost întreținută de Camelia și George Hora și fetele de la Ellie White
Deosebit de apreciate au fost momentul de pantomima oferit de trupa 4+.
 
Florin Mirescu 
 
yim Inflatie de distractie la Balul bobocilor de la FEAA din UVT.Galerie fotogmail Inflatie de distractie la Balul bobocilor de la FEAA din UVT.Galerie fotobookmark Inflatie de distractie la Balul bobocilor de la FEAA din UVT.Galerie fotodelicious Inflatie de distractie la Balul bobocilor de la FEAA din UVT.Galerie fotodigg Inflatie de distractie la Balul bobocilor de la FEAA din UVT.Galerie fotomyspace Inflatie de distractie la Balul bobocilor de la FEAA din UVT.Galerie fotoshare save 120 16 Inflatie de distractie la Balul bobocilor de la FEAA din UVT.Galerie foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National