Poli amendată pentru fumigene

 Poli amendată pentru fumigeneClubul Poli Timişoara a fost amendat cu 5000 RON pentru fumigenele folosite de suporteri la meciul cu Oţelul.

Fumigenele alb-violete aprinse de suporterii din Peluza Sud nu au fost şi pe placul Jandarmeriei. Clubul a fost amendat deoarece nu a controlat suficient de bine suporterii la intrarea pe stadion. Suporterilor le este interzisă introducere fumigenelor, torţelor, artificiilor şi a oricăror altor obiecte artizanale care intră în regimul armelor şi muniţiilor.

Torţele şi fumigenele au fost aprinse de suporterii de la Peluza Sud în minutul al treilea din repriza secundă. Suporterii au făcut acest lucru pentru a sărbători faptul că Poli şi-a recăpătat palmaresul şi culorile.

Anda Deliu

Sursa foto: www.trilulilu.ro

yim Poli amendată pentru fumigenegmail Poli amendată pentru fumigenebookmark Poli amendată pentru fumigenedelicious Poli amendată pentru fumigenedigg Poli amendată pentru fumigenemyspace Poli amendată pentru fumigeneshare save 120 16 Poli amendată pentru fumigene

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National