Meci de calitate pe parchetul din olimpia. Invingatori Oaspetii! Galerie Foto!

Picture 285
BC Timisoara nu s-a facut de rusine  in fata vicecampioanei Israelului si castigatoarea titlului national  in fata mult mai cunoscutei si galonate Maccabi Tel Aviv in anul 2010. Banatenii au inceput mai bine meciul dar pe parcurs oboseala si accidentarea jucatorului de baza  Zlatko Jovanovici  a dat aripi  Israelienilor.  Rezulatul partidei e putin cam aspru 76-83 (20-22, 22-22, 16-25, 18-14), fata de ceea ce sa jucat, jucatorii dorindu-si foarte mult victoria.
Pentru Timisoara au marcat :
 Ivan Siriscevic: 24 puncte,
Domonique Archie: 16 puncte,
Bogdan Popescu: 14 puncte,
Zlatko Jovanovic: 10 puncte,
Dan Păltinişanu: 6 pucnte,
Branko Cuic: 3 puncte,
Dragoş Andrei: 3 puncte
Reporter sportiv: SORIN NEAMTU
yim Meci de calitate pe parchetul din olimpia. Invingatori Oaspetii! Galerie Foto!gmail Meci de calitate pe parchetul din olimpia. Invingatori Oaspetii! Galerie Foto!bookmark Meci de calitate pe parchetul din olimpia. Invingatori Oaspetii! Galerie Foto!delicious Meci de calitate pe parchetul din olimpia. Invingatori Oaspetii! Galerie Foto!digg Meci de calitate pe parchetul din olimpia. Invingatori Oaspetii! Galerie Foto!myspace Meci de calitate pe parchetul din olimpia. Invingatori Oaspetii! Galerie Foto!share save 120 16 Meci de calitate pe parchetul din olimpia. Invingatori Oaspetii! Galerie Foto!

One Response to Meci de calitate pe parchetul din olimpia. Invingatori Oaspetii! Galerie Foto!

  1. manuela says:

    frumos articolul…tine’o tot asa

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National