Brazilian Night in Club Madness – Un nou concept, o noua atitudine!

bignews9017

Chiar daca vremea de afara nu ne ajuta, incercam sa aducem caldura din Brazilia in Timisoara in aceasta joi. Noul Madness Club va propune cate un party tematic in fiecare joi incepand din aceasta saptamana; iar pentru ca sangele latin ne curge prin vine este si normal sa ne orientam catre fetele frumoase, dansurile senzuale si atmosfera de petrecere, asa cum e in Brazilia. Sa fie latino, sa fie samba. Sa fie o noapte braziliana!

Cu siguranta nu o sa avem nisip si soarele natural, dar vom incerca sa compensam prin muzica, frumusete si dans. De partea noastra avem animatoarele superbe care vor fi costumate precum dansatoarele de samba in serile de carnaval din Rio; si pentru ca vrem sa introducem un nou concept pe piata divertismentului local, am ales sa creem si sa promovam cate un party special in serile de joi in Madness Club sub numele de “The Legendary Parties”. De ce legendary ?  pentru ca vrem sa aducem distractia la ea acasa, vrem ca in ziua de joi cei care vor calca in Madness Club sa se distreze asa cum trebuie sa o faci cand mergi la o petrecere: dansand si petrecand seara alaturi de prieteni, sau de ce nu cunoscand noi oameni. Scopul petrecerilor organizate in seara de joi este sa va simtiti bine in Madness Club – indiferent de varsta sau de rang social.

Madness – The Legendary Parties: Brazilian Night isi va deschide portile in seara de 8 decembrie de la ora 22:00 iar pentru cei care vor intra in club pana la ora 23 clubul le ofera shot-uri gratuite din partea casei. Programul pregatit pentru seara de joi in Madness Club (fostul Youtopia) cuprinde un show pe bar facut de cei de la Proffessional Bartenders si DJ Studio, o demonstratie de dans latino si un program special cu animatoarele clubului care vor avea costume de dansatoare de samba: pene, bikini si multa energie pentru a antrena lumea din local la dans. Muzica mixata de DJ Dee va fi cu influente latino.

Pretul de intrare la Brazilian Night este de 10 lei pentru baieti, bani in care este inclusa si o bautura din partea casei iar fetele vor avea intrarea gratuita; pe parcursul serii, cateva bauturi vor fi vandute cu preturi reduse iar pe intreaga seara vodka Smirnoff va fi la 95 lei sticla, cateva bauturi fiind reduse cu 30% la a doua sticla comandata. Iar daca pentru seara de joi alegi sa iti sarbatoresti ziua in Madness Club o sticla de sampanie va fi data din partea casei.
Pentru informatii suplimentare sau rezervari nu ezitati sa sunati la 0784 993 366 sau va asteptam joi seara incepand cu ora 22:00 la Madness Club (fostul Youtopia) pe Str. Pestalozzi nr. 22.

yim Brazilian Night in Club Madness   Un nou concept, o noua atitudine!gmail Brazilian Night in Club Madness   Un nou concept, o noua atitudine!bookmark Brazilian Night in Club Madness   Un nou concept, o noua atitudine!delicious Brazilian Night in Club Madness   Un nou concept, o noua atitudine!digg Brazilian Night in Club Madness   Un nou concept, o noua atitudine!myspace Brazilian Night in Club Madness   Un nou concept, o noua atitudine!share save 120 16 Brazilian Night in Club Madness   Un nou concept, o noua atitudine!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National