Visul de a ajunge in finala a fost STOPAT cu Gaz Metan Medias. GALERIE FOTO!

DSCN3166
Politehnica Timisoara a pierdut meciul de acasa cu Gaz Metan Medias dupa un joc foarte slab al banatenilor si dupa o gafa in aparare comisa de László Sepsi. Cel care a profitat de greseala fundasului timisorean a fost  Cristi Bud in minutul 8 al partidei. De la inscrierea golului  jucatorii ardeleni s-au aparat  cu toata echipa si au tras de timp tot  meciul. Banatenii puteau egala prin fostul jucator al Mediesenilor Alexandru Curtean care a ratat de putin tinta de la 6 metri trimitand pe langa poarta.
In rest a fost un meci de vacanta cu multe greseli a ambelor echipe, frigul punandu-si si el amprenta pe prestatia  slaba a Timisorenilor.
  DSCN3195 300x225 Visul de a ajunge in finala a fost STOPAT cu Gaz Metan Medias. GALERIE FOTO!Valentin Velcea si I. Rotariu au trimis urmatorul 11 in teren :
             -POLI: Lepmets – Mera, Scutaru, Fl Ilie, Sepsi – Chis, Poparadu, Gorobsov, Curtean – Ricketts, GogaRezerve: Kirev, Popovic, Tameş, Axente, Sandu, Zaluschi, Pătraş

    Matematicianul Pustai a trimis urmatorul 11:
             -MEDIAª: Pleşca – Hoban, Frăsinescu, Lazăr, Markovic – Todea, Nicandro – Avram, Pârvulescu, Bawab – BudRezerve: Vâtcă, Trtovac, Buzean, Vukadinovic, Petre, Miclea, Medeiros

Poli nu reuseste sa mearga in finala cupei Romaniei.

Sorin Neamtu

GALERIE FOTO:

yim Visul de a ajunge in finala a fost STOPAT cu Gaz Metan Medias. GALERIE FOTO!gmail Visul de a ajunge in finala a fost STOPAT cu Gaz Metan Medias. GALERIE FOTO!bookmark Visul de a ajunge in finala a fost STOPAT cu Gaz Metan Medias. GALERIE FOTO!delicious Visul de a ajunge in finala a fost STOPAT cu Gaz Metan Medias. GALERIE FOTO!digg Visul de a ajunge in finala a fost STOPAT cu Gaz Metan Medias. GALERIE FOTO!myspace Visul de a ajunge in finala a fost STOPAT cu Gaz Metan Medias. GALERIE FOTO!share save 120 16 Visul de a ajunge in finala a fost STOPAT cu Gaz Metan Medias. GALERIE FOTO!

One Response to Visul de a ajunge in finala a fost STOPAT cu Gaz Metan Medias. GALERIE FOTO!

  1. svetlan32 says:

    In primul rand imi pare rau si sufar alaturi de echipa noastra favorita. Nu am avut ocazia sa merg la meci, dar consolarea imi vine de la reporterul sportiv, care relateza cu exactitate si aprindere cele intamplate pe stadion. Asa stiu si eu ce s-a intamplat. Cu aceasta ocazie multumesc reproterului pentru munca depusa si la mai multe reportaje frumoase.
    Multumesc.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National