Brazilian Night in Club Madness, un party cu o noua atitudine! Galerie foto

DSCF6083

Chiar daca vremea de afara nu ne ajuta, ieri seara caldura din Brazilia s-a simtit in Timisoara. Cu acest eveniment noul Madness Club propune cate un party tematic in fiecare joi incepand din aceasta saptamana; iar pentru ca sangele latin ne curge prin vine este si normal sa ne orientam catre fetele frumoase, dansurile senzuale si atmosfera de petrecere, asa cum e in Brazilia. Cu ritmuri de latino sau samba s-a pus in opera o noapte braziliana!

trans Brazilian Night in Club Madness, un party cu o noua atitudine! Galerie fotoCu siguranta nu avem parte de nisip si soarele natural, dar lipsa lor s-a compensat prin muzica, frumusete si dans. Pentru aceasta seara s-a introdus un nou concept pe piata divertismentului local, sa fie creat si promovat cate un party special in serile de joi in Madness Club sub numele de “The Legendary Parties”. De ce legendary ?  pentru ca vrem sa aducem distractia la ea acasa, vrem ca in ziua de joi cei care vor calca in Madness Club sa se distreze asa cum trebuie sa o faci cand mergi la o petrecere: dansand si petrecand seara alaturi de prieteni, sau de ce nu cunoscand noi oameni. Scopul petrecerilor organizate in seara de joi este sa va simtiti bine in Madness Club – indiferent de varsta sau de rang social.

Madness – The Legendary Parties: Brazilian Night si-a deschis portile in seara de 8 decembrie de la ora 22:00, iar care au intrat in club pana la ora 23 clubul le-a oferit shot-uri gratuite din partea casei. Programul pregatit pentru seara de joi in Madness Club (fostul Youtopia) a cuprins un show pe bar facut de cei de la Proffessional Bartenders si DJ Studio. Muzica mixata de DJ Dee a fost dominata de influente latino.

 

Eugen Baletean

GALERIE FOTO:

yim Brazilian Night in Club Madness, un party cu o noua atitudine! Galerie fotogmail Brazilian Night in Club Madness, un party cu o noua atitudine! Galerie fotobookmark Brazilian Night in Club Madness, un party cu o noua atitudine! Galerie fotodelicious Brazilian Night in Club Madness, un party cu o noua atitudine! Galerie fotodigg Brazilian Night in Club Madness, un party cu o noua atitudine! Galerie fotomyspace Brazilian Night in Club Madness, un party cu o noua atitudine! Galerie fotoshare save 120 16 Brazilian Night in Club Madness, un party cu o noua atitudine! Galerie foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National